25 april 2018 |  Middag

Den svarta bönsåsen

Nej men alltså, kan vi bara ge en minut till denna mat! Bästa restaurangen och favoriträtten jag har är tofu med svart bönsås. Det ser inte ut så mycket för ögat men jisses vad maten på Ho’s smakar gudomligt gott! Tog även in edamamebönor till förrätt som också slank ner. Mums mums! 

Ska försöka att somna tidigt (?) ikväll då jag ska upp tidigt för att lämna blodprov. Ska även försöka reda ut mitt strul med att koppla min sändare till telefonen. Helt otroligt vad beroende man (jag) är av att allt med diabetesen ska fungera. Jag har ändå använt denna cgm i 1 1/2 år och det finns inte på kartan att gå tillbaka till att mäta blodsockret med stick i fingret igen. 

Det kan jag inte vara ensam om? Eller hur? 

Nu ska jag försöka varva ner! Godnatt 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Someone told me that Diabetes is not a barrier but a different path that brings lessons on strength, resilience, and the significance of self care 💕
Over the years, with many lows and highs - I’ve learned to not expecting everything to be perfect all the time.
...

Följ mig på Instagram