25 april 2018 |  Middag

Den svarta bönsåsen

Nej men alltså, kan vi bara ge en minut till denna mat! Bästa restaurangen och favoriträtten jag har är tofu med svart bönsås. Det ser inte ut så mycket för ögat men jisses vad maten på Ho’s smakar gudomligt gott! Tog även in edamamebönor till förrätt som också slank ner. Mums mums! 

Ska försöka att somna tidigt (?) ikväll då jag ska upp tidigt för att lämna blodprov. Ska även försöka reda ut mitt strul med att koppla min sändare till telefonen. Helt otroligt vad beroende man (jag) är av att allt med diabetesen ska fungera. Jag har ändå använt denna cgm i 1 1/2 år och det finns inte på kartan att gå tillbaka till att mäta blodsockret med stick i fingret igen. 

Det kan jag inte vara ensam om? Eller hur? 

Nu ska jag försöka varva ner! Godnatt 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

This is how every Monday should feel and be like 🖤🤍 A party 💃 ...

Följ mig på Instagram