9 januari 2018 |  Diabetes

Den digitala världen

När kroppen och det digitala inte alls talar samma språk. Ja, ibland kan det vara svårt att urskilja ett blodsocker som är på väg upp och ett lågt blodsocker. Till och med jag tycker att det ibland är förvirrande. Nåväl, ny plats på sensorn och jag kan faktiskt förstå förvirringen som ni kan se å bilden. Det har varit en upp-och-ner kurva under dagen utan att det varken har varit högt eller lågt. Tror kanske att min skinka där sensorn just nu sitter inte var det mest optimala för just denna gång. 

Synd att jag tog insulin åt det lite högre värdet. Men det är ju gott med tacos! Dags att lassa in mat. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Friday glam! And so nervous about this Sunday - I will for sure update you on what’s going on (guess I’m too anxious 🙈) ...

Följ mig på Instagram