20 december 2018 |  Diabetes

Delikatessen

Igår var det äntligen dags att få hänga med mig äldsta kompis. Vi lärde känna varandra när vi var runt 5-års åldern och bodde grannar under tiden i Norrköping. Sen kom gymnasiet, där vi hamnade i olika klasser och vi gled i från varandra då våra intressen skiljde sig åt. Jag flyttade till Stockholm och hon till Linköping för studier. Jag åkte till USA och hon till Frankrike. Nu för några år sedan är vi båda i Stockholm och lever ganska olika liv men trots allt detta så är det precis som vanligt när vi väl ses.

Det är så fint och så underbart. Och igår släppte hon nyheten om att hon är förlovad! Alltså, jag blir så glad och lycklig. Min älskade vän ska gifta sig!

Vi fortsatte att tjöta igenom allt som hänt och vi var på ett väldigt mysigt ställe på söder, Delikatessen. Det ser inte så mycket ut för världen utifrån men om ni är sugna på att uppleva ett bra söder-häng så gå dit. Fick tyvärr höra att maten inte är värd men de har Stockholms bästa drinkar! Woop woop!

När det började bli kväll kände jag mig så påfylld av energi att jag fick svårt att sova. Älskar när ens vänner ger en så mycket energi. Det är så det ska vara. Och inte tvärtom!

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

It is what it is, even in public 💙 #t1dlookslikeme ...

A few hours in Copenhagen and I guess this is the first time (in my 22 years as a t1) I’ve got it all! Sugar, enough insulin, cannulas, and well - myself put together 💙✌🏻 ...

Följ mig på Instagram