9 maj 2022 |  Mat

Delar från helgen

Det har varit en helg som varit ganska så usel faktiskt. Jag har känt mig så otroligt ensam och alla mina vänner har varit bortresta eller upptagna med annat. Ofrivillig ensamhet tycker jag är otroligt tufft och jobbigt så fokuserade verkligen på saker som jag vill!

I fredags var jag dock inte ensam. Vi körde premiär aw på Reimers! Hur trevligt!!!

Mötte upp dessa tre fantastiska vänner!

Vi slog oss ner på en filt vid vattnet och med solen i ansiktet! Äntligen börjar det kännas som vår. Som jag längtat

Vi skrattade och pratade i några timmar, och spelade ett spel där man ska gissa vilket land som syns på bilden, tills jag blev otroligt akut kissnödig och en aning frusen. Var hemma runt 21 och insåg jag hade glömt bort både middag och att jag hade en tvätt hängandes hemma.

Då det regnade i lördags började jag dagen med något värmande. Havregrynsgröt med färska bär (så otroligt gott!), granola och två stora koppar kaffe

Så gott. Är som ni vet inte grötperson men ibland så kommer suget. Då gäller det att lyssna på kroppen och göra som den säger 🙂

När regnet slutade, tog jag en promenad till denna magiska butik. Ligger på Wollmar Yxkullsgatan och har allt som är gott.

Dessa tomater. Jag vill bada i tomater typ.

Jag blev några hundralappar fattigare men så mycket rikare på både nötter och ostar!

För! Det dukades upp med plock när kvällen kom. Lagom till det, fick jag även hem två flaskor av detta vin. Perfekt och ett väldigt trevligt vin som passar utmärkt till lite plock och charkisar!

Valenciamandlar, gröna oliver, Gryere ost, chips och vin. I solen på balkongen. Herregud så trevligt!

Bakade bröd lagom till att få en helt gudomlig frukost på söndagen. Fick ett bud från Lindroos och i paketet låg bland annat SoftBake. Brödet? Blev så sjukt GOTT och saftigt! Tips tips tips!

Mötte upp Nina som är ordförande för Barndiabetesfonden för att skriva på lite papper och planera lite kort inför kommande helg och event.

Satte mig sen i solen vid Björns trädgård.

Åt världens godaste omelett och doserade enbart till det lite höga blodsockret jag hade. För ingen insulin behöver jag egentligen till omelett men, ja det är ju individuellt som sagt =)

Det blev kväll och jag fick ett otroligt jobbigt meddelande. Satte mig vid vattnet där jag bor för att bara ”zooma” ut. Ibland blir jag orolig för mina nära. Jag vill inte att någon ska må dåligt eller försvinna. Fan. Livet är så skört. Och jag tycker verkligen ni ska påminna Era nära och kära om hur mycket de faktiskt betyder för er. Man kan aldrig säga det för många gånger!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram