4 december 2018 |  Event

DEEPTalk

KLICKA HÄR!

DEEPtalk-evenemanget var anordnat av Novo Nordisk och tog plats i en av sina lokaler i Köpenhamn. Jag blev inbjuden av Global Patient Relations Team för att vara en av talarna. Novo täckte kostnader för mina flyg och två nätters boende samt transfer och mat medan jag var i Köpenhamn. Det finns ingen förväntan från Global Patient Relations Team (eller Novo Nordisk) att jag skriver om arrangemanget eller de andra aktiviteter som hölls medan jag var i Köpenhamn, och vad jag skriver är mitt egna val. För det jag fick vara med om och se, höra etc vill jag att ni ska få ta del av. Detta berör alla som har diabetes, oavsett typ, och det är i rättens tid att stora medicin-företag delar med sig av vad som faktiskt sker! 

Jag har precis landat hemma. Eller jag landade vid 11 i förmiddags men timmarna har rullat på med jobb och inlämning av min telefon (igen!). Jag tänker att ni ska få se DEEPtalk:et först. Min presentation kan ni se från 1:12 och jag pratar om diabetes kombinerat med ätstörning. 

Innan ni tittar, alltså RENZA’S presentation av mig är ju att dö för. Fy tusan vilken power-kvinna och jag är så glad att hon är en av mina bättre vänner. Jag började nästan gråta av tacksamhet för presentationen innan jag klev upp på scen!

Det är på engelska men jag hoppas ni har översyn med det och att jag såklart inte har engelska som modersmål! 

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

For the fries 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram