1 augusti 2019 |  Blogg

Day 1 – Ibiza

Äntligen ska ni få se min och pappas resa till Ibiza! Det började med en ganska lång flygtur med mellanlandning i Milano. Där blev det en aning försenat och väl på planet skulle vi invänta tills en orkan hade passerat. Ja, det var tur det för under tiden det blåste något så otroligt och regnade kändes det om hela planet var i rullning. Lite obehagligt.

Vi kom fram till Ibiza och trot eller ej, mitt bagage kom aldrig utrusandes på bandet och där började processen att försöka hitta någon som kunde hjälpa mig. Det blev sent och jag bestämde att hämta mitt bagage vid 10.00 dagen efter själv på flygplatsen. Så segt eftersom jag verkligen hade sett fram emot att bli lite fräsch, byta tampong, trosor, tandborste, plocka ut linserna… ja ni förstår.

Tur att jag hade pappa med mig och är hyfsat bra på att bara acceptera läget. Efter en lång taxi resa till vårt boende i Ibiza town var klockan närmare 23.00 och ingen hade ätit en lunch. Vi tog första bästa restaurangen och gissa vem som blev lycklig över att sippa på ett glas vin efter resan, JAG! Det ingen visste var att vi hade fått bord på en ”five-star” restaurang som heter Capriani. Vinet var dyrt och maten kostade skjortan. Men det var så gott! Vi delade på en glutenfri tryffelpizza och en sallad med rödbetor, chevre och sparris. Efter en stund kom de och borstade av bordet med en bords-sop (?) och även bytte till en ny vit duk då jag spillt rödbeta.. Men så trevligt och så härligt att äntligen vara framme på ön!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

For the fries 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram