3 mars 2020 |  Diabetes

Danmark x2

Jag vet inte om det beror på att jag har sovit bättre nu i två nätter eller om det har med att göra att jag nu har två resor till Köpenhamn inbokade! Första eventet som min vän från LA anordnar, går av stapeln 29 mars och jag och min Australienska vän Kim som också har typ 1 tänker åka dagen innan bara för att njuta av Köpenhamn som är en otroligt härlig stad! Så bor du nära Danmark (södra Sverige) eller vill göra som jag – boka in 29 mars! Det är ett öppet event för alla typ 1:or. Ni vill inte missa det!

Den andra resan blev precis inbokad. Det kommer ske på min födelsedag men eftersom jag varken fyller jämnt eller är så glad i att fira min födelsedag så fungerar det perfekt för mig. Jag ska dit och föreläsa om digitala hjälpmedel för mig som typ 1:a. Hur kul! Snacka om flyt denna tisdag.

Mitt i allt surr finns en oro inom mig att mina sociala medier inte reflekterar 100% hur jag faktiskt mår och jag är så glad över att jag har några där ute i cyberspace som undrar och frågar hur det är och hur det går.

För även om min diabetes fungerar strålande så behöver inte det betyda att jag mår lika bra.

Nu ska jag fortsätta beta av dagens to-do på jobbet för att sedan försöka ringa Hannah som bor i Schweiz. Vi har planer tillsammans som jag behöver prata med henne om (relaterat till diabetes)!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

How about a natural skin this summer! bare Minerals complexion rescue All Luminizer Mineral 💕
Moisturizer, skin tint and spf 20, all in one from @bareminerals ⭐️ we will all be stars with this (and have a healthy-looking glow) 🤍
...

Följ mig på Instagram