3 mars 2020 |  Diabetes

Danmark x2

Jag vet inte om det beror på att jag har sovit bättre nu i två nätter eller om det har med att göra att jag nu har två resor till Köpenhamn inbokade! Första eventet som min vän från LA anordnar, går av stapeln 29 mars och jag och min Australienska vän Kim som också har typ 1 tänker åka dagen innan bara för att njuta av Köpenhamn som är en otroligt härlig stad! Så bor du nära Danmark (södra Sverige) eller vill göra som jag – boka in 29 mars! Det är ett öppet event för alla typ 1:or. Ni vill inte missa det!

Den andra resan blev precis inbokad. Det kommer ske på min födelsedag men eftersom jag varken fyller jämnt eller är så glad i att fira min födelsedag så fungerar det perfekt för mig. Jag ska dit och föreläsa om digitala hjälpmedel för mig som typ 1:a. Hur kul! Snacka om flyt denna tisdag.

Mitt i allt surr finns en oro inom mig att mina sociala medier inte reflekterar 100% hur jag faktiskt mår och jag är så glad över att jag har några där ute i cyberspace som undrar och frågar hur det är och hur det går.

För även om min diabetes fungerar strålande så behöver inte det betyda att jag mår lika bra.

Nu ska jag fortsätta beta av dagens to-do på jobbet för att sedan försöka ringa Hannah som bor i Schweiz. Vi har planer tillsammans som jag behöver prata med henne om (relaterat till diabetes)!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

I was invited to hear about research on type 1 diabetes (and type 2 diabetes) this weekend.

As much as half of all cases, t1, are diagnosed in adulthood, and there is a need to understand the factors that contribute to the development of type 1 diabetes in adults. The lower heritability in adults suggests that environmental factors play a greater role in the development of the disease in adults than in children. They also highlighted the need for further research to identify environmental factors that contribute to type 1 diabetes in adults.

And, of course, lots of important information on how to make transplanted beta cells survive 💙
...

Someone told me that Diabetes is not a barrier but a different path that brings lessons on strength, resilience, and the significance of self care 💕
Over the years, with many lows and highs - I’ve learned to not expecting everything to be perfect all the time.
...

Följ mig på Instagram