3 mars 2020 |  Diabetes

Danmark x2

Jag vet inte om det beror på att jag har sovit bättre nu i två nätter eller om det har med att göra att jag nu har två resor till Köpenhamn inbokade! Första eventet som min vän från LA anordnar, går av stapeln 29 mars och jag och min Australienska vän Kim som också har typ 1 tänker åka dagen innan bara för att njuta av Köpenhamn som är en otroligt härlig stad! Så bor du nära Danmark (södra Sverige) eller vill göra som jag – boka in 29 mars! Det är ett öppet event för alla typ 1:or. Ni vill inte missa det!

Den andra resan blev precis inbokad. Det kommer ske på min födelsedag men eftersom jag varken fyller jämnt eller är så glad i att fira min födelsedag så fungerar det perfekt för mig. Jag ska dit och föreläsa om digitala hjälpmedel för mig som typ 1:a. Hur kul! Snacka om flyt denna tisdag.

Mitt i allt surr finns en oro inom mig att mina sociala medier inte reflekterar 100% hur jag faktiskt mår och jag är så glad över att jag har några där ute i cyberspace som undrar och frågar hur det är och hur det går.

För även om min diabetes fungerar strålande så behöver inte det betyda att jag mår lika bra.

Nu ska jag fortsätta beta av dagens to-do på jobbet för att sedan försöka ringa Hannah som bor i Schweiz. Vi har planer tillsammans som jag behöver prata med henne om (relaterat till diabetes)!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Do I really have to live with this for the rest of my life? When I went for a run this morning, my sensor alerted

Low blood sugar

It usually doesn`t affect me, because I know my body and I know my diabetes.

But out of nowhere came the thought "Should it be like this for the rest of my life".

Should I always have to hear the alarms that come from time to time, should I always have to think about what I eat, should I always have to walk around with sugar in my purse

Today, I`m tired of this. I`m fine, just thought that I would share this with you ❤️
...

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

Följ mig på Instagram