9 januari 2020 |  Diabetes

Dagvill och mitt mående

Dagarna är röriga och jag känner mig dagvill. Är det måndag, fredag eller lördag? Jag tror inte jag är ensam om det men jag vet att jag (vi) snart kommer på banan igen.

Det är många spännande projekt och det är mycket på alla fronter – mestadels på jobbet faktiskt. Och! Stressen jag känner inför kommande USA-resa. På fredag har jag mutat min älskade Josefine på middag för att få hjälp med min presentation! Tur att jag har henne. Jag funderar på att göra pizza med massa ost.

I all röra har jag även nya rutiner, som egentligen startade 2:a december, som jag måste hålla i. Av hälsoskäl. Jag måste nu när allt jobb drar igång verkligen fundera en extra gång om jag vill säga ja, behöver jag verkligen göra det här, hur mår jag, och det viktigaste av allt – tacka nej om du känner för att ta en kväll i soffan och titta på någon serie. För det är ok. Ta en extra bit choklad också för att det är gott!

Dessa ”rutiner” har gått bra hittills och jag mår bättre generellt. Jag behöver bara hålla i dessa för att inte falla tillbaka i gamla vanor och rutiner som jag vet inte genererar till något gott.

Det är torsdag idag. Svårt att acceptera. Min hjärna säger tisdag.

Mina nya projekt är jag glad för och jag vet att jag har mycket mer att ge. Fasiken vad luddigt allt blev nu. Jag måste bli en aning bättre att skriva ner mina känslor, hur jag mår och hur jag kan bidra till inspiration till er hur livet i verkligheten går upp och ner.

Vi hörs!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Do I really have to live with this for the rest of my life? When I went for a run this morning, my sensor alerted

Low blood sugar

It usually doesn`t affect me, because I know my body and I know my diabetes.

But out of nowhere came the thought "Should it be like this for the rest of my life".

Should I always have to hear the alarms that come from time to time, should I always have to think about what I eat, should I always have to walk around with sugar in my purse

Today, I`m tired of this. I`m fine, just thought that I would share this with you ❤️
...

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

Följ mig på Instagram