9 januari 2020 |  Diabetes

Dagvill och mitt mående

Dagarna är röriga och jag känner mig dagvill. Är det måndag, fredag eller lördag? Jag tror inte jag är ensam om det men jag vet att jag (vi) snart kommer på banan igen.

Det är många spännande projekt och det är mycket på alla fronter – mestadels på jobbet faktiskt. Och! Stressen jag känner inför kommande USA-resa. På fredag har jag mutat min älskade Josefine på middag för att få hjälp med min presentation! Tur att jag har henne. Jag funderar på att göra pizza med massa ost.

I all röra har jag även nya rutiner, som egentligen startade 2:a december, som jag måste hålla i. Av hälsoskäl. Jag måste nu när allt jobb drar igång verkligen fundera en extra gång om jag vill säga ja, behöver jag verkligen göra det här, hur mår jag, och det viktigaste av allt – tacka nej om du känner för att ta en kväll i soffan och titta på någon serie. För det är ok. Ta en extra bit choklad också för att det är gott!

Dessa ”rutiner” har gått bra hittills och jag mår bättre generellt. Jag behöver bara hålla i dessa för att inte falla tillbaka i gamla vanor och rutiner som jag vet inte genererar till något gott.

Det är torsdag idag. Svårt att acceptera. Min hjärna säger tisdag.

Mina nya projekt är jag glad för och jag vet att jag har mycket mer att ge. Fasiken vad luddigt allt blev nu. Jag måste bli en aning bättre att skriva ner mina känslor, hur jag mår och hur jag kan bidra till inspiration till er hur livet i verkligheten går upp och ner.

Vi hörs!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste blogginläggen

19 september 2020 |  Recept

Low Carb frallor

Läs mer
18 september 2020 |  Event

World Patients Day 2020

Läs mer
15 september 2020 |  Blogg

Kickstart

Läs mer
Alla inlägg

@saramoback

Today I ate brunch with one of my best friends who also has t1. She told me that it has been a journey with different diets, rigid approaches and exciting development of diabetes “tools”. "Everything was worse before, even life-threatening"When she got diabetes she read in a children's book that a person with type 1 diabetes does not live longer than 30 ... she decided at that moment to live life just as she wanted to. Eat food that she likes, travel and enjoy life!Said and done. Today, 53 years later, she is feeling great and her diabetes does not stop her from continuing to live! That’s inspiring 💙
...

What a week! Completely thrilled, exhausted and excited! I am so honored to have been awarded a full #dedoc° voices scholarship! Yesterday we had the kick-off event which was so exciting. Looking forward to next weeks virtual #EASD2020 and #ISPAD2020To support a project like this, I’m proud! I love to meet and be in this together with so many inspiring friends ❤️#payitforward
...

Smile, laugh, and hug someone you trust. These simple therapies will make you unstoppable and maybe not think of your diabetes for a while 💙 ...

It’s not often you get to see me in jeans! But, it’s important to sometimes try something new, right 😉 I have had a “kick-start” of this week and I am so blessed to have all these incredibly amazing people around me ✨ ...

Följ mig på Instagram