9 januari 2020 |  Diabetes

Dagvill och mitt mående

Dagarna är röriga och jag känner mig dagvill. Är det måndag, fredag eller lördag? Jag tror inte jag är ensam om det men jag vet att jag (vi) snart kommer på banan igen.

Det är många spännande projekt och det är mycket på alla fronter – mestadels på jobbet faktiskt. Och! Stressen jag känner inför kommande USA-resa. På fredag har jag mutat min älskade Josefine på middag för att få hjälp med min presentation! Tur att jag har henne. Jag funderar på att göra pizza med massa ost.

I all röra har jag även nya rutiner, som egentligen startade 2:a december, som jag måste hålla i. Av hälsoskäl. Jag måste nu när allt jobb drar igång verkligen fundera en extra gång om jag vill säga ja, behöver jag verkligen göra det här, hur mår jag, och det viktigaste av allt – tacka nej om du känner för att ta en kväll i soffan och titta på någon serie. För det är ok. Ta en extra bit choklad också för att det är gott!

Dessa ”rutiner” har gått bra hittills och jag mår bättre generellt. Jag behöver bara hålla i dessa för att inte falla tillbaka i gamla vanor och rutiner som jag vet inte genererar till något gott.

Det är torsdag idag. Svårt att acceptera. Min hjärna säger tisdag.

Mina nya projekt är jag glad för och jag vet att jag har mycket mer att ge. Fasiken vad luddigt allt blev nu. Jag måste bli en aning bättre att skriva ner mina känslor, hur jag mår och hur jag kan bidra till inspiration till er hur livet i verkligheten går upp och ner.

Vi hörs!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

My diabetes diagnosis is not my fault, but what I do with it is my responsibility. I choose to advocate for better quality of life through the way we think. Diabetes isn’t the problem, it’s the way we think about it.
Small habits lead to big change.
I have the control over my diabetes management and you can have it to.
I have control over my diabetes (with helps from all these amazing equipment). And you can have it too. Make small changes, try out and maybe change again, and you’ll see positive results!
Stay educated, stay in touch, stay happy and stay positive! 💕 #t1dlookslikeme
...

289 21

My week has been though. My blood sugar has been a roller coaster (and my mood) and I had no idea why! But, now I know. I have this awful cold and this is perhaps one of the reasons. Now it’s soon a new week and I’m already feeling much better and I am gonna swing this week just like this fabulous skirt ✌🏻💙 #t1dlookslikeme ...

148 8

I don’t have an ass made of stone... But! I have rock solid control of my diabetes 😘 #t1dlookslikeme ...

192 4

Don’t forget. Keeping our blood sugars in range is good for us. And, with that said, it doesn’t matter how many units of insulin you need. Your body, your rules! #t1dlookslikeme ...

234 6
Följ mig på Instagram