6 april 2018 |  Helg

Dags att ta helg

Det är fredag och det blir en lugn kväll. Vin, mat och bra sällskap kommer bli en perfekt fredag för mig just nu. 

Så, ingen tid för att skriva mer nu mer än att jag uppdaterade min telefon vilket har gjort att Guardian Connect appen inte riktigt har hängt med. Lite strul varje gång jag ska in i appen och titta på mitt blodsocker. Hoppas att det löser sig inom kort för när det kommer till diabetes-relaterade saker så är inte tålamodet speciellt bra. 

Önskar er en trevlig fredag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram