25 januari 2018 |  Diabetes

Dagens kurva

Åh hur mår ni idag? Veckans timmar har känts otroligt få och det är redan torsdag. Brukar ni som jag också fundera på hur tiden upplevs? Hur olika fort det känns? Det är fascinerande hur olika det upplevs. För er känns det inte som jag har så mycket att berätta då jag enbart har jobbat och försökt lämna in min klocka för reparation då tolvan har ramlat bort från sin plats. Något som jag ser fram emot är att faktiskt morgondagen. Fredag och allt! Det kommer inte vara många minuter till övers för annat än jobbrelaterad och jag ska försöka planera in byte av sensor också. Det kan vara klurigt de där när man inte riktigt har tid till sin sjukdom.

Men jag tänker att jag sätter dit den nya sensorn redan innan jag går hemifrån, tar med laddaren in i mötesrummet, kan ladda sändaren för att sen under lunchen gå iväg och sätta dit den. Hur låter det? Ganska smidigt om du frågar mig. =)

Nu ska jag äta upp mitt blodsocker en aning och sedan ta en promenad så jag får höra slutet av boken jag lyssnar på! MYS!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Someone told me that Diabetes is not a barrier but a different path that brings lessons on strength, resilience, and the significance of self care 💕
Over the years, with many lows and highs - I’ve learned to not expecting everything to be perfect all the time.
...

Följ mig på Instagram