14 augusti 2018 |  Diabetes

Dagens bs-kurva

Ah det känns konstigt att säga nya naglar. De är ju inte nya utan mer realistiska, haha. Alltså mer verkliga?! Ni förstår. Nu är de i alla fall korta och känslan är konstig men jag vänjer mig och om jag inte gör det har jag ju bästa Jennifer som känner mig väl och hur spontan jag kan vara! 

Dagen har varit bra! Jag är på väg hem nu och vet ni vad som väntar där? Ett färdigräddat bröd! Det har snart stått i ugnen 1 timma och kan bara föreställa mig hur gott det kommer dofta när jag öppnar ytterdörren! Dröm! 

Har ni också lagt märke till att det börjar bli mörkt nu på kvällarna? Jag gillar det inte 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

It is what it is, even in public 💙 #t1dlookslikeme ...

A few hours in Copenhagen and I guess this is the first time (in my 22 years as a t1) I’ve got it all! Sugar, enough insulin, cannulas, and well - myself put together 💙✌🏻 ...

Följ mig på Instagram