14 augusti 2018 |  Diabetes

Dagens bs-kurva

Ah det känns konstigt att säga nya naglar. De är ju inte nya utan mer realistiska, haha. Alltså mer verkliga?! Ni förstår. Nu är de i alla fall korta och känslan är konstig men jag vänjer mig och om jag inte gör det har jag ju bästa Jennifer som känner mig väl och hur spontan jag kan vara! 

Dagen har varit bra! Jag är på väg hem nu och vet ni vad som väntar där? Ett färdigräddat bröd! Det har snart stått i ugnen 1 timma och kan bara föreställa mig hur gott det kommer dofta när jag öppnar ytterdörren! Dröm! 

Har ni också lagt märke till att det börjar bli mörkt nu på kvällarna? Jag gillar det inte 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

This is how every Monday should feel and be like 🖤🤍 A party 💃 ...

Följ mig på Instagram