18 december 2020 |  Diabetes

Dagarna räknas ner

Nu känns det som att energin börjar slaka lite men jag tror det beror mest på att jag vet att jag nästa vecka ska åka hem till familjen för julmys! Det blir som sagt lite annorlunda detta år (NÄHÄÄÄÄ), jo, men det ska bli väldigt, eller så ofantligt härligt att spendera några dagar hemma i stan. Äta mat, chilla och ja, bara vara.

Känns konstigt att redan säga god jul och gott nytt år för jag vet inte hur det känns. Jag har så mycket glädje av att vara produktiv och göra saker och inte ”ta ledigt”.

Skit samma. Fredag idag och kvällens schema är inte så speciellt. Jag ska på dejt. Ja. En ”never ending story” som jag helst vill glömma. I morgon blir det däremot dagen då vi ska handla julklappar. I sista sekund som vanligt. Underbart. Sen kommer det såklart bli massa glögg, vin! och mat i mängder haha precis som jag vill att en helg ska inkludera.

Jag kommer inom kort checka ut från jobbet och försöka bli människa innan jag ska ta ett glas med en främling…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram