19 januari 2018 |  Snacks

Chips och vin

Åh, det är fredag och jag jobbade verkligen in i det sista. Tror jag var en av de sista som tog klivet ut genom portarna från kontoret. Tänk vad typiskt det är att det oftast kör ihop sig på fredagar. Alltid under eftermiddagen. Men, det gjorde inte så mycket då jag inte hade någon tid att passa. Eller, hunger-tiden. Tog en snabb sväng in på affären, roffade åt mig allt som jag var sugen på och nu, nu sitter jag här med en påse chips och ett glas rödvin. Tycker det är så stämningsfullt att småäta lite innan det blir middag. speciellt när man vet att middagen inte kommer dukas fram på några timmar… Hur är ni? Ett litet glas medan ni kokar ihop något smarrigt? 

Så, nu checkar jag ut för denna dag och hoppas att ni alla får en fantastisk fredag och en bra start på helgen!

Berätta om era planer =)!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram