11 juni 2021 |  Recept

Chips i värmen

Jag har sol på kvällen. Eller det är nog mer sen eftermiddag. Då gäller det att passa på känner jag och speciellt nu när jag skrubbat golven och gjort fint! Haha, så typiskt eller hur? Nu när det är så himla underbart väder så känner jag att suget efter mat inte riktigt kommer som det ”ska”. För mig gör det inget att måltiderna förskjuts men det stör mig att jag inte är hungrig. För jag vet innerst inne att jag behöver äta mat. Men. Jag har lärt mig att det gäller vid dessa tillfällen att äta det man är sugen på. I mitt fall – chips haha! Bra med salt också eller hur?

Min brorsa kom över med en present. Nämligen två stycken tomatplantor som har fått en riktigt bra höjd på! Nu ska jag fortsätta att se till att de växer. Håll tummarna! Vi tog en kvällspromenad och det är så skönt med min brorsa att jag kan säga precis vad som helst. Han är en av de personer som står min allra närmast.

Klockan han slå 21 innan värmen la sig en aning och jag blev så otroligt hungrig. Svepte ihop en tryffelmajonäs (känns helt sjukt att jag skriver dessa ord ens, majonäs, vem fan sveper ihop det egentligen?). Olja, ägg, dijonsenap och vinäger. Hej och hå. Smet på denna smet på två brödskivor, några skivor god ost – förslagsvis tallegio, färsk basilika och en god serrano skinka (det hade jag tyvärr inte hemma så blev inget med det). Stek brödet i SMÖR.

Avsluta kalaset med en jädra massa riven parmesan. Det är SÅ gott och passar alldeles utmärkt en torsdagskväll eller vilken kväll som helst i veckan. Fasiken så trevligt! Somnade mätt och alldeles nöjd!

Nu sitter jag och skriver ihop en sammanfattning över ATTD som ni kan ta del av i helgen har jag tänkt. Det ska bli ul att dela med mig av vad som är nytt och vad som har sagts! Hoppas ni med tycker det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram