7 maj 2021 |  Diabetes

Celiaki diskussion, projekt diabetes och ja, livet

Jag har tre bilder som sammanfattar mitt senaste dygn som jag vill dela med mig av.

Under torsdagens hektiska schema fick jag en lucka där jag tog mig ut i kanske inte i det så härliga vårvädret (regn och 3 grader) och fann denna nyhet i affären och var inte seg på att lägga ner en i min korg. Dels för att jag älskar choklad men även dels för att jag älskar att testa nyheter! Men, efter att jag lagt upp denna bild på Instagram blev det mycket meddelande om att den inte är glutenfri.

efter att jag genomgick koloskopi och gastroskopi i höstas fick jag en dietist att prata med. Att något innehåller ”spår” av (i detta fall vete), är enligt henne ok för mig att äta. Vi är alla olika och har olika symptom på våra allergier osv. För min del – är det alltså ingen hälsofara att äta en chokladbit som denna.

Idag var en betydligt mer lugn dag än gårdagen vilket var skönt. Har varit och känt mig trött och en aning sliten efter veckans alla ståhej. Men något som muntrade upp både energin och humöret var när denna leverans kom! Ett paket från ”Projekt Diabetes”. Jag skulle egentligen befunnit mig i Åre denna helg med som det är som det är kommer detta evenemang vara på distans. Det är Sockertoppen (Frida och Robin Bryntesson) som har styrt upp detta. Ett projekt om typ 1 Diabetes och ätstörningar. Så alltså, i morgon kommer det vara en dag fullt med aktiviteter med detta forskningsprojekt! Hur spännande!

Vid 5-snåret checkade jag ut från jobbet, svirade om till en lite mer fredags”fin” outslitliga för att möta upp en av mina närmaste vänner för en aw och middag!

Så trevligt och så välbehövligt efter en otroligt intensiv vecka och ganska tuff mentalt. Minutrarna innan tvekade jag då jag kände mig trött och inte alls på humör. Men det hände fort och jag är så glad för det!

I morgon drar eventet igång redan vid 9 så ingen sen kväll för min del. Vill vara pigg och alert i morgon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram