7 mars 2021 |  Helg

Carpaccio,

Det blev inte så mycket drink för min del igår då jag var så frusen. Haha, så typiskt mig så jag drack en kopp te istället 😉 När jag fick tillbaka värmen började vi laga massa mat och efter att ha skalat ett gäng potäter blev det en dans och ett glas vin! Inte fel det!

Hur trevligt!

Middagen. Carpaccio med rostade pinjenötter, kapris, ruccola, balsamico, rödbetor, klyftpotatis och en sås jag gjorde med kapris (älskar kapris). Det var bland det godaste! Bättre än på restaurang!

Idag söndag vaknade jag upp till detta. Soluppgång och ja, frid. Det kändes som jag blev frälst nästan och det kändes så fantastiskt. Helt sjukt. Jag vet inte om det är ”normalt” eller om jag på riktigt börjar bli galen. Ni som följer mig på Instagram vet haha

Just ja! Fick detta helt magiska set skickat till mig från Rönisch! Nej men hur SNYGGT? En köpp kaffe i soffan efter en solig men lite blåsig tur är det trevlig med något varmt!

Igår bakade jag ett bröd som blev frukosten idag. Massa hasselnötter och ett gäng aprikoser i. Smarrigt och saftigt! Recce kommer, ska bara få lite tid. För nu, ska jag strax till resecentrum för att åka tillbaka till Stockholm för att hinna med att svänga förbi Jennifer som ska fixa mina naglar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram