22 oktober 2020 |  Snacks

Brynt smör

Jag vet att jag har nämnt det förut men BRYNT SMÖR är SKITGOTT! Herregud. Jag har gått ”nuts” i köket och har brynt smör till allt. Gjorde även eget smör. Alltså, brynt smör som jag ställer tillbaka in i kylskåpet för att sedan kunna bre det på mackan.

Det är absolut inga svårigheter alls.

Antingen gör du det i kastrull eller i stekpanna som jag gjorde denna gång. Smöret ska bubbla, rör om under tiden. Sen när du känner av en doft av karamell börjar det bli klart. När detta sker, häll det brynta smöret i en skål eller kanna.

Det brynta smöret använde jag när jag gjorde chokladbollar. Det som jag bakar mest efter bröd.

Nu när jag har fångat er uppmärksamhet kan jag också tala om att jag använde Nick’s ”sugar free” socker.

Jag har trånat efter att få testa detta sötningsmedel och äntligen! Jag ville inte in med för höga förväntningar men det var svårt.

Hur blev det? SKITGOTT! ”Sockret” från Nick’s kan jag rekommendera. Det fick en bättre struktur än t.ex. sötströ som jag annars alltid använder och det fick ingen konstig eftersmak som jag ibland kan tycka med andra typer av sötningsmedel.

Ett av de bättre livsmedel jag testat. Skillnaden mellan Nick’s socker och annat som finns att köpta utan några direkta kolhydrater är att Nick’s innehåller kolhydrater men absolut inte lika mycket som vanligt vitt socker. Det kommer alltså att påverka blodsockret mer än sötströ men resultatet blir så VÄRT att ta en eller några extra enheter för.

Så, testa, du kommer inte bli besviken!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

For the fries 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram