10 januari 2021 |  Lunch

Brunch, insulin och ja, jag är 30+

Jag är så tacksam för all fin respons jag fått av ER från gårdagens inspelning. Jag är som ni vet sjukligt nerös över hur resultatet kommer bli men det ska bli kul att se! Även för mig!

Idag mötte jag upp min älskling Camilla för brunch/lunch vid vårt stammis hak på Kungsholmen. De gjorde ett undantag idag att servera mig caesarsallad (det finns inte på deras brunchmeny annars) och den satt som ett smäck! Fan så god!

Ibland när jag äter mat så tar jag inte alltid insulin innan maten utan det sker ibland efteråt eller under själva tiden jag äter. Får en del frågor kring det och jag har inga bestämda regler hur det ”ska” vara utan går mer på känslan och hur blodsockret ligger där och då. Nu är denna sallad ingen blodsockerhöjande rätt så tog någon enhet efteråt för att dels undvika en känning innan jag ätit klart men även för att undvika en ”höjning” nu några timmar senare.

Och för er som undrar, så är jag 30+ och kände att det var nu tid för att skaffa mig ett par dobbar. Det är halt och jag vill inte ramla och hamna på sjukhus av att jag brutit lårbenshalsen. Känns bra, nu kommer jag vara den som kan gå fast att det är snorhalt ute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

It’s finally Friday!!! And I just got the first draft of what will be the first episode on my YouTube channel (omg). I’m so nervous but very excited 🌟 Today I’m gonna work all day, going to visit my psychologist, and then prepare for tomorrow’s photoshoot 🌸 A really wonderful Friday in other words! (Except that it is pouring rain outside...) ...

Mindset 2021 - Continue to be this blonde hair girl who loves to bake gluten-free bread and to be this positive t1d who always will try to laugh and to see the good in life despite a lots of coffee and supplies everywhere 💕 #t1dlookslikeme ...

Följ mig på Instagram