29 mars 2019 |  Diabetes

Brooklyn Bridge, Beta-change och framtiden

Jag jag slagit mig ner på en fransk pub, A.O.C 314, på Bleecker St här i Greenwich Village. Har precis haft ett otroligt häftigt möte med Susanne Birgersdotter. 

Har letat efter wi-fi och nu äntligen! 

Dagen idag har inneburit många steg och jag är glad att jag äntligen sitter ner. Behöver få lite energi till kvällens event! Har gått förbi otroligt många fina väggar idag och det slog mig att jag är lite sur att jag reste hit själv. Ingen som kan ta bilder spontant! Haha! 

Hamnade efter mycket om och men på den kända bron! Så det kan jag checka av! Skönt. 

Vid lunch hade jag en träff med Katy som intervjuade mig för BetaChange på Facebook i höstas. Vi skulle egentligen ha gjort en ”follow-sup” intervju idag men lunchen var så trevligt att vi gör den intervjun när jag är tillbaka i Sverige igen! Vi åt lunch på Cafe Cluny och jag åt den godaste glutenfria, vegetariska burgaren ! Hett tips! 

Innan vi sa hej då gick vi förbi Chelsea Market och det var så vackert där uppe. Och dessa coola dörrar! 

Nu jag jag precis haft en spännande och ett intressant möte med dessa drivna personer. Fick massa tips och tillvägagångssätt för att faktiskt ta mina kanaler till en ny nivå och det är redan på g. På onsdag har jag det första mötet med ett företag som ska hjälpa mig och jag hoppas att ni får ta del av det snart! 

Nu måste jag söka efter bästa resväg till New Jersey och Hoboken! Dags att höra mig redo för event med ett 15-tal amerikanska diabetiker! Kul! 

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Friday glam! And so nervous about this Sunday - I will for sure update you on what’s going on (guess I’m too anxious 🙈) ...

Följ mig på Instagram