6 oktober 2020 |  Mat

Brödkärlek och en muttrande tisdag

Det är tisdag eftermiddag vilket i min värld innebär näst sista dagen på mitt nuvarande jobb och arbetsplats. Det regnar utanför och jag känner hur hela min själ färgas av det går utanför. Ogillar starkt! MEN! I morgon lämnar jag en plats som jag har varit hos i 3 år och går mot helt nya utmaningar vilket inte känns helt fel, det känns rätt!

I och med att jag byter jobb, kör mitt schema ihop sig rejält och jag kommer troligtvis missa en intervju som jag sett fram emot. Den handlar om digitala framgångar hos oss som har diabetes och det krockar. När jag skrev mejlet idag kände jag en ledsamhet. Tänk om jag nu inte kommer ha tid till det jag faktiskt brinner för? Kommer jag bli bortglömd om jag inte uppdaterar mina sociala medier lika ofta? Ja, ni hör. Det pågår en jäkla massa bakom pannbenet.

Under tiden som jag funderar och tänker ut en lösning som ska fungera äter jag såklart också, haha! Mat behövs och det gör oss glada. Smörstekt grönkål, rostat bröd, pocherat ägg, olivolja och salt och peppar. Hej hopp vad gött.

Jag är en orolig själ. Alltid varit och kommer nog alltid att vara. Att hantera den stressen som kommer med på köpet är inte lätt, men blir enklare att hantera. Det är svårt och ibland känner jag att jag är helt utmattat. Hur ska jag göra för att det ska bli rätt? vad är rätt?

Yes, idag tillåter jag mig att muttra och kanske vara lite bitter. Eller en stund i alla fall. För jag vet att det kommer bli bra. Jättebra faktiskt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

How about a natural skin this summer! bare Minerals complexion rescue All Luminizer Mineral 💕
Moisturizer, skin tint and spf 20, all in one from @bareminerals ⭐️ we will all be stars with this (and have a healthy-looking glow) 🤍
...

Följ mig på Instagram