5 oktober 2020 |  Blogg

Bra start på veckan

Alltså vilket väder till att börja med! Helt otroligt! Var ute på min lunch på en runda på söder och jag fick klä av mig och det kändes först lite konstigt men sen när jag såg mig omkring var de flesta i tunna kläder och shorts, haha!

Dagen har varit konstig. Eller inte mer konstig än vanligt men jag antar det är känslan i kroppen att jag vet att minvardag kommer förändras, till det positiva hoppas jag! Fick även ett bud som jag blev väldigt glad av. Det var från företaget Diabeloop som jag fick kontakt med under EASD kongressen för två veckor sedan. Bland annat låg denna burk. Fylld med m&m:s och på baksidan stod det fina och uppiggande sägnigar (eller mer ord kanske?!)

Just i denna sekund lagar jag mat. Trots att klockan är strax halv 8. Det kan bero på att jag är urusel på att planera… Men även om jag har en lite sämre planering så är jag glad att jag har tagit mitt beslut om att laga mer mat väldigt seriöst! Jag testar att laga en Dahl (eller stavas det daal?) nåväl. Första gången och jag är lite orolig att det kanske inte blir som jag tänkt men jag tror verkligen på detta!

Blir det bra återkommer jag 😉

Uppdatering!

Min gryta blev så smarrig!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

A few hours in Copenhagen and I guess this is the first time (in my 22 years as a t1) I’ve got it all! Sugar, enough insulin, cannulas, and well - myself put together 💙✌🏻 ...

Have had many conversations this week about diabetes and eating disorders. It’s, as you know, very common. It is also frightening how little we know, how can we avoid more people being affected, improvements in healthcare and what or how should we reduce the pressure and stress around food for people with diabetes?

What I do know is that I need to be around people who don’t have diabetes, eat food, enjoy life, - has helped me. Because that’s how life should be, even if I live with an illness that requires round-the-clock care 🫶🏻
...

Följ mig på Instagram