5 oktober 2020 |  Blogg

Bra start på veckan

Alltså vilket väder till att börja med! Helt otroligt! Var ute på min lunch på en runda på söder och jag fick klä av mig och det kändes först lite konstigt men sen när jag såg mig omkring var de flesta i tunna kläder och shorts, haha!

Dagen har varit konstig. Eller inte mer konstig än vanligt men jag antar det är känslan i kroppen att jag vet att minvardag kommer förändras, till det positiva hoppas jag! Fick även ett bud som jag blev väldigt glad av. Det var från företaget Diabeloop som jag fick kontakt med under EASD kongressen för två veckor sedan. Bland annat låg denna burk. Fylld med m&m:s och på baksidan stod det fina och uppiggande sägnigar (eller mer ord kanske?!)

Just i denna sekund lagar jag mat. Trots att klockan är strax halv 8. Det kan bero på att jag är urusel på att planera… Men även om jag har en lite sämre planering så är jag glad att jag har tagit mitt beslut om att laga mer mat väldigt seriöst! Jag testar att laga en Dahl (eller stavas det daal?) nåväl. Första gången och jag är lite orolig att det kanske inte blir som jag tänkt men jag tror verkligen på detta!

Blir det bra återkommer jag 😉

Uppdatering!

Min gryta blev så smarrig!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

@saramoback

This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user saramoback.
Följ mig på Instagram