10 juli 2018 |  Diabetes

Bra känsla

Fasen vilken morgon. Ibland vill jag tro att det är något ”fel” på mig med all energi som flödar men jag vet å andra sidan att jag inte är ensam. Bara att jag är mer öppen om den. Vissa dagar är mer galna är andra och dagarna blandas med ett humör och energi som en pensionär. Så får det vara. Normalt eller inte, skit samma. Jag känner mig oslagbar idag. 

Idag är det tisdag, trodde det var onsdag när jag vaknade, och vädret är kanon! Hur trevligt! Jag är fylld av glädje också efter den respons som jag fick igår kring Almedalen och psykisk ohälsa i samband med kronisk sjukdom. Det är inte lätt och det här är något som vi ”sjuka” behöver lyfta fram. Även om alla inte är drabbade av psykisk ohälsa och allt vad det innebär behöver vi stötta varandra och ge Diabetes ett forum som visar att det inte alla gånger är så lätt att hantera en sjukdom som påverkas av allt som vi gör samt hur vi mår. 

Jag har lite tankar i ”pipen” och jag hoppas bara att jag kan dra i mina kontakter för att få till något bra. Även involvera mig i Ung Diabetes. Det jobb som görs där är ju helt otroligt bra. 

Nu ska jag hämta kaffe nr 2 och se till att den här dagen blir lika magisk som min morgon (ni kan se det på instastory, såklart). För idag är jag kung.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

I was invited to hear about research on type 1 diabetes (and type 2 diabetes) this weekend.

As much as half of all cases, t1, are diagnosed in adulthood, and there is a need to understand the factors that contribute to the development of type 1 diabetes in adults. The lower heritability in adults suggests that environmental factors play a greater role in the development of the disease in adults than in children. They also highlighted the need for further research to identify environmental factors that contribute to type 1 diabetes in adults.

And, of course, lots of important information on how to make transplanted beta cells survive 💙
...

Someone told me that Diabetes is not a barrier but a different path that brings lessons on strength, resilience, and the significance of self care 💕
Over the years, with many lows and highs - I’ve learned to not expecting everything to be perfect all the time.
...

Följ mig på Instagram