9 maj 2019 |  Helg

Bolla Konferens

Det var den årliga Bolla Konferensen i Västerås förra helgen och jag var tyvärr inte där men jag såg en hel del bilder och uppdateringar från helgen. Fick även denna bild skickad till mig då Kajsa från BD pratade om injektionsteknik och hon visade där en bild på mig! haha! Det är så roligt och jag uppskattar att jag lärt känna Kajsa och såklart BD som företag då jag tycker det är så otroligt viktigt att prata om just hur man injicerar sig och vad man ska tänka på. Det är lite skrämmande hur lite det pratas om via vården och det är tur att BD tar ett steg i rätt riktning att försöka täppa igen det här hålet men kunskap om just detta.

Just nu har jag fullt upp med den 2-dagars utbildning jag går via jobbet och det är inte mycket som händer utöver detta. Det är en anledning till att det stått lite stilla på mina kanaler samt att min youtube video är en aning sen. Men jag ska försöka få upp det i helgen!

/Sara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

How about a natural skin this summer! bare Minerals complexion rescue All Luminizer Mineral 💕
Moisturizer, skin tint and spf 20, all in one from @bareminerals ⭐️ we will all be stars with this (and have a healthy-looking glow) 🤍
...

Följ mig på Instagram