15 mars 2019 |  Helg

Blogg strul

Hjärtan!

Som det har varit strul med allt som heter social media för min del. Det är inget som har gått som jag velat och det slutade med att jag inte ens kom in på min egna blogg. Ja ni fattar. 

Idag är det fredag och jag är så redo att checka ut, äta god mat och sova – ligger just nu på minus med sömnen. Vet inte om det är hormonerna som spökar men jag känner mig så temperamentsfull. Kanske lite farligt för de runt om mig? Nåväl. 

Under lunchen idag satte jag mig vid ett ”blandat” bord, så kände inte alla. Ser sedan något väldigt familjärt. En insulin-penna. Hur sjukt. Tänkte först om jag skulle säga något ”Hej, vi har båda diabetes” eller ”Ah, Fiasp – riktigt bra insulin eller hur”. Men efter någon minut bytte person i fråga bord och jag var alldeles för seg för att lägga en kommentar. 

Idag åker jag på blixtvisit till Norrköping. Jag vill vara med mig familj och bara mysa. Det passar bra nu när det regnar idag. Inte alls sugen på party.

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Diabetes affects everyone differently, but it also affects the people close to it daily too.

For me, communication with my family and to my friends has meant a lot. To feel that I don’t have to feel guilty for feeling certain emotions, that I can call at any time of the day without getting complaints, to ask for a hug and get a huge amount of love in return. That to me is so important.

Eating disorders are one of the most common psychiatric disorders in people with type 1 diabetes, with a prevalence twice that of individuals without diabetes. But! There is hope! And you are the expert, and no one is perfect ❤️
...

Diabetes. We don’t always go hand in hand, but sometimes we do ⚡️ And then, you can count on me 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram