3 september 2021 |  Diabetes

Blodprov och helg

Hej på er!

Åh vad härligt med fredagar! Även om jag gillar alla dagar känns det något extra på fredagar. Började denna dag med att hinna ta blodprov inför kommande läkarbesök hos min njurläkare på Huddinge. När jag kom in ville hon även ha urinprov vilket jag missat (så typiskt mig) så får helt enkelt ta mig tillbaka dit på måndag för att lämna in urinprov.

Det är inte alltid enkelt att ha koll på allt 🙂

Nu är det fullt med jobb vilket är riktigt kul! Tänk att jag hamnat på en plats som känns väldigt bra. Efter jobbet ska vi gå på aw, min första aw med mina kollegor och det ser jag fram emot! Tror det blir musslor dagen till ära. Kikade på menyn och ja, musslor och vin tror jag det blir 😉

Hoppas ni får en fin fredag och helg <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram