3 september 2021 |  Diabetes

Blodprov och helg

Hej på er!

Åh vad härligt med fredagar! Även om jag gillar alla dagar känns det något extra på fredagar. Började denna dag med att hinna ta blodprov inför kommande läkarbesök hos min njurläkare på Huddinge. När jag kom in ville hon även ha urinprov vilket jag missat (så typiskt mig) så får helt enkelt ta mig tillbaka dit på måndag för att lämna in urinprov.

Det är inte alltid enkelt att ha koll på allt 🙂

Nu är det fullt med jobb vilket är riktigt kul! Tänk att jag hamnat på en plats som känns väldigt bra. Efter jobbet ska vi gå på aw, min första aw med mina kollegor och det ser jag fram emot! Tror det blir musslor dagen till ära. Kikade på menyn och ja, musslor och vin tror jag det blir 😉

Hoppas ni får en fin fredag och helg <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Yesterday I was asked how I can know that my sensor shows the correct value, and how I can know for sure that it is correctly calibrated. Was surprised by that question at first, and I didn’t know what to answer.
I think I listen a lot to my body’s own signals and I trust more my own “signals” than the value I see on my screen. So, if I feel that the value in my phone doesn’t match with what I feel in my body 🤷‍♀️ well, then somethings is not right.

How do you do? Do you fully trust your sensor? 💕
...

A broken nail, an unexpectedly high bloodsugar, an extra correction and insulin to be picked up after I noticed I only had 11 units left in my insulin pen.

Well, it happens to the best 🌟 but life goes on after all 💕
...

Följ mig på Instagram