26 april 2021 |  Lunch

Blod, svett och bubbel

Helgen som passerade precis var otroligt härligt trots en hel del omjusteringar i mitt egna schema. Men vi tar det från början!

I fredags fick jag en invit till en aw och det tackar jag inte nej till! Dock inte med min kollega utan min brorsan kollega (ni vet Alex som jag gav en påse med druvsocker till). Han och jag är så olika men väldigt lika, vilket jag gillar. Vi satte oss på en Österrikisk pub och drack vin och åt schnitzel tills de stängde.

På ett sätt gillar jag att allt stänger tidigt på kvällarna för det innebär att jag är pigg på morgnarna. Som i lördags när jag vaknade. Hur trevligt att möta solen? Jag njuter i alla fall!

Efter en rejäl frulle och två koppar kaffe begav jag mig mot stan för att testa något helt nytt.

Nämligen EMS träning! Hur spännande! Nej men alltså, detta var så otroligt roligt och jobbiga 20 minutrar. En aning dyrt kan jag tycka men absolut värt att testa. Jag som inte haft ett gymkort sedan november, dvs jag har inte styrketränat sedan dess fick en ”hård” blick av min tränare att jag verkligen behöver bygga Musker, haha. Jo tack. Jag ska..

Nu hade jag två timmar tills jag skulle möta upp Eva för LUS (lunch utan slut) och min plan var att byta sensor och sedan för en gångs skull strosa runt i butiker för att uppdatera min vårgarderob. Men det liksom tog slut där inne på Bionic gymmet när det helt plötsligt började pulsera ut blod från min nya sensor jag satte på. Suck.

Tog på mig alla kläder, tog av sensorn och tänkte att jag ändå skulle förbi Zara. Insåg i provrummet att detta är inget jag kommer vilja ha på mig resterande timmar av min festliga lördag. Snabbköpte en ny outfit jag kunde ha på mig, skyndade mig hem för att sätta dit en ny sensor. Och jo, tvätta av mig allt jäkla blod…

Prick 13.45 tog jag i dörröppningen till restaurangen på Söder. Jag hann! Och jag inser nu att jag glömde bort att klippa av de där rackarns trådar från min tröja… haha!

Det njöts av vin, god mat och sällskap! Evas vän följde med och efter en sen lunch anslöt vi till ett annat ställe för att fortsätta trevligheterna några timmar till! Så fantastiskt!

På väg hem gick jag förbi affären för att köpa något gott till mig och pappa (som fyllde år) då han skulle dyka upp hemma hos mig på söndag förmiddag!

Alkoholfritt bubbel, Sarah Bernhard biskvier, jordgubbar och kaffe! Herregud så mysigt och så gott! Kan varmt rekommendera dessa bakelser då de är fyllda med choklad men även är glutenfria.

Vi slutförde i princip det som var kvar att göra i min hall. Ser ni mitt nya kakel! Det är såååååå fint nu! Tack pappa!

Vi rundade av söndagen med lunch på Långholmen. Tråkigt att det snöade ute så vi fick sitta inne men maten är verkligen super god! En trevlig söndag och en härlig helg!

10/10 får denna helg trots vädret 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram