8 december 2021 |  Event

Blique by Nobis, nya naglar och ett träningsevent

Jag har haft och har så fina dagar! Det är så otroligt mycket jobb (men kul!!!) och jag fick någon form av obehag igårkväll när jag skulle sova. Tiden liksom bara rusar iväg och det känns som det går alldeles för fort!

Men tänker att det är en bra känsla då jag börjar bli trött på kylan, redan haha!

Igår när jag skulle iväg på morgonen stod det -17 på min termometer. Så himla kallt men otroligt fint ute! Dagen skulle spenderas här. På Blique by Nobis! En dag av möten helt enkelt!

Allt drog ut på tiden och våran lunch som var beställd till 12 åts med en otroligt hungrig mage vid 13.30. Jag tog deras blomkål som var otroligt god! Perfekt helt enkelt.

Idag började min dag med ett event! Det var så länge sen och detta ville jag verkligen inte missa. Det var Sigrid som bjöd in till detta ”julevent” och det var så himla trevligt!

Efter en jäkla massa möten och jobb sprang jag till Jennifer som sitter nu på salong vid Odenplan för att fixa mina naglar! Hur fina?! =) Lite ”Chanel” över det hela (haha, inte min kommentar men tyckte det var en bra sådan)

Det blev en timma av rygg, lår, skinka och axel – träning och som ni ser (eller det kanske man inte gör?) var det riktigt tufft pass! Ni kanske kan se min Dexcom 😉

Här tillsammans med Sigrid och Jossan <3

Trött? Hahah men så kul att träffa alla och det var ett himla kul tjejgäng som var på plats. Tack Sigrid!

Hela gänget!

Fick en hel del nya kontakter och jag hoppas kunna framöver anordna event för ER! Det vore väl något att se fram emot?

Att starta dagen så här är nog bland det bästa jag vet. Det blir en extra boost till resten av dagen och speciellt nu när det blir mörkt redan vid 15. Kanske en överlevnadsinstinkt?

Ikväll ska jag dricka glögg och smaka pepparkakorna som följde med i goodiebagen hem !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

For the fries 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram