26 januari 2022 |  Diabetes

Blandad kompott

Jag är sällan sjuk, läs aldrig, och när jag väl får en liten förkylning känns det som att jag inte vet vem jag är. Är konstig, trött, hängig och allmänt osugen på mat och inspirationen till livet känns obefintlig.

Ni kan vara lugna, det är inte corona utan en hederlig vanlig förkylning som pågått lite för länge nu tycker jag.

I söndags begav jag mig till stan, köpte med mig fika och hängde med Emma.

Emma och sin kille bor i en så himla fin lägenhet och varje gång jag är där vill jag i princip flytta in. De har liksom en kakelugn som de använder flitigt, de har en vinkyl (HALLÅÅÅÅ, jag vill med ha!) och de har några kvarten bort från Östermalm.

Nog om min kärleksfulla avundsjuka. Det var i alla fall super mysigt och trots att blåbären jag köpte inte smakade något var det bra för mig att komma ut från lägenheten!

På kvällen sen var som sagt inte hungern påtaglig men i dessa fall, vet jag att jag behöver äta något. Burrata med torrostade pinjenötter, ugnsbakad svartkål, prosciutto och en dressing gjord på olja, saften från mandarin, salt, peppar. Så enkelt och så gott.

Efter ett par glas vin för någon vecka sedan kändes det bra i kroppen och jag bokade in en spraytan. Tur det, för annars hade det nog inte blivit av (haha). Så, i måndags gick jag till Bronza (som är Stockholms bästa enligt många) och gjorde min allra första spraytan!

Jag frågade om min sensor på armen och fick till svar ”Inga problem, jag har några andra som kommer hit fast med en mer rund form”. Sagt och gjort.

Dagen efter och idag med, känner jag mig så vacker! Tänk att lite solbränna kan göra mycket för själen.

Jag gjorde även en spraytan för att idag ska jag checka in på Miss Clara Hotell!!! Jag är så taggad och sådär pirrig som man kan bli, ni vet, när man är lite spänd och exalterad över något!

Detta är för mig och för att jag älskar att bo på hotell och göra lite utflykter men jag slår två flugor i ett. Clara min fotograf kommer ikväll och så kör vi en fotografering ikväll =) Det ska bli så kul!

Bilden ovan var gårdagens frukost. Havregrynsgröt men skummad mjölk (ikaffe), kanel och banan. Gott, mättande och rikt på allt möjligt jag känner mig i behov av just nu!

Nu ska jag jobba på, packa och sedan checka in! MYS! Hörde även att det finns bastu. Nej men så härligt!

En natt som enbart ska fokuseras på mig själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram