24 juni 2019 |  Helg

Bilder från midsommar

Nu har jag samlat några fler bilder från min midsommarhelg på Västkusten, Fiskebäckskil. Är så himla glad över helgen och att det blev så himla bra! Tänk att kombinationen av nya vänner, vänner jag känt sedan 11 år tillbaka och vänner där emellan kunde bli så lyckat! Åh, som ni kan se från bilderna njöt vi av varenda sekund. Det togs massa soliga bilder, vi åt super-god mat, skrattade och dansade runt stång! Jo just ja, snapsvisor sjöngs det med och jag bidrog med några godingar!

Nu är det dags att slå på någon film eller serie. Jag är helt slut efter idag! I morgon väntar massa jobb, en intervju och ett möte med Lindroos.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

How about a natural skin this summer! bare Minerals complexion rescue All Luminizer Mineral 💕
Moisturizer, skin tint and spf 20, all in one from @bareminerals ⭐️ we will all be stars with this (and have a healthy-looking glow) 🤍
...

Följ mig på Instagram