30 september 2018 |  Mat

Berlin med Roche

Framme i Berlin! Det var otroligt skönt att landa på hotellet vid 10-tiden. Brukar alltid annars landa samma rid fast på kvällen och gillar inte att stressa i säng för att sen gå upp tidigt. 

På hotellet mötte jag upp Josefin som är också kom lika tidigt som jag. Vi har promenerat mycket idag och sett en hel del. Efter ett tag sjönk bådas blodsocker och vi hittade ett helt fantastiskt korv-ställe! Bratwurst med surkål!! Som jag har längtat. Surkål är något av en favorit faktiskt. 

Då vi bor på ett väldigt fint hotell kikade vi in spa delen och tog en sväng ner för att gymma en stund och såklart, bada i poolen! Mysigt att strosa runt i en gosig morgonrock! På något vis har jag en stor kärlek till att bo på hotell. Jag tycker mig finna ett helt annat lugn och en motivation till alla projekt som jag faktiskt har i liften just nu. Eller så är det bara miljöombytet som jag gillar. 

Ikväll ska vi ut och käka middag med några andra personer från Sverige och sen vid 20-tiden sluter vi samman med resten av gänget som är här, DEoDoc! 

Kolla in Fb om ni funderar på vad det är! 

Nu måste jag rusa! 

/Sara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

This is how every Monday should feel and be like 🖤🤍 A party 💃 ...

Följ mig på Instagram