30 september 2018 |  Mat

Berlin med Roche

Framme i Berlin! Det var otroligt skönt att landa på hotellet vid 10-tiden. Brukar alltid annars landa samma rid fast på kvällen och gillar inte att stressa i säng för att sen gå upp tidigt. 

På hotellet mötte jag upp Josefin som är också kom lika tidigt som jag. Vi har promenerat mycket idag och sett en hel del. Efter ett tag sjönk bådas blodsocker och vi hittade ett helt fantastiskt korv-ställe! Bratwurst med surkål!! Som jag har längtat. Surkål är något av en favorit faktiskt. 

Då vi bor på ett väldigt fint hotell kikade vi in spa delen och tog en sväng ner för att gymma en stund och såklart, bada i poolen! Mysigt att strosa runt i en gosig morgonrock! På något vis har jag en stor kärlek till att bo på hotell. Jag tycker mig finna ett helt annat lugn och en motivation till alla projekt som jag faktiskt har i liften just nu. Eller så är det bara miljöombytet som jag gillar. 

Ikväll ska vi ut och käka middag med några andra personer från Sverige och sen vid 20-tiden sluter vi samman med resten av gänget som är här, DEoDoc! 

Kolla in Fb om ni funderar på vad det är! 

Nu måste jag rusa! 

/Sara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

I was invited to hear about research on type 1 diabetes (and type 2 diabetes) this weekend.

As much as half of all cases, t1, are diagnosed in adulthood, and there is a need to understand the factors that contribute to the development of type 1 diabetes in adults. The lower heritability in adults suggests that environmental factors play a greater role in the development of the disease in adults than in children. They also highlighted the need for further research to identify environmental factors that contribute to type 1 diabetes in adults.

And, of course, lots of important information on how to make transplanted beta cells survive 💙
...

Someone told me that Diabetes is not a barrier but a different path that brings lessons on strength, resilience, and the significance of self care 💕
Over the years, with many lows and highs - I’ve learned to not expecting everything to be perfect all the time.
...

Följ mig på Instagram