18 augusti 2020 |  Blogg

Belöning

I detta nu sitter jag i högar med allt fokus på allt. Det är så typiskt mig. Vet inte riktigt hur jag ska lära mig? I ena delen rör jag ihop en deg, i andra svarar på jobbmejl, och tredje handen (som inte finns obviously) torkar jag upp kaffe som jag precis skulle hälla upp men i allt som jag gör händer det olyckor. Svårt att fokusera på en sak, ja.

Jag fick precis ett sms av Anna som jag träffat en del nu under sommaren. Jag blev nästan tårögd. Ett sms som inte innehöll så många ord men det verkligen tog tag i min själ. Jag har svårt att ställa mig hur mina följare kommer reagera på att jag gör ”reklam” på mina sociala kanaler och jag är en aning nervös. Men, jag tror på att jag ska vara mig själv. Det kommer bli bäst då. Inget trams om ”skit” saker.

Rörigt inlägg. Precis som jag är. Det jag vill komma till är att jag fick bekräftelse av det jag har gjort och gör och det var nog det jag behövde. För hur nu min situation ser ut idag med min ”vanliga” vardag, som jag tycker är ganska så motarbetad, fick jag en extra kick av Annas sms.

Jag vet att jag är i behov att få bekräftelse från alla håll och kanter men att jag skulle drömma mardrömmar om det var inget jag tagit med i beräkningarna.

Nu är det några timmar kvar av jobb, sen ska jag ner och bada/sola/snacka skit med Kim!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Do I really have to live with this for the rest of my life? When I went for a run this morning, my sensor alerted

Low blood sugar

It usually doesn`t affect me, because I know my body and I know my diabetes.

But out of nowhere came the thought "Should it be like this for the rest of my life".

Should I always have to hear the alarms that come from time to time, should I always have to think about what I eat, should I always have to walk around with sugar in my purse

Today, I`m tired of this. I`m fine, just thought that I would share this with you ❤️
...

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

Följ mig på Instagram