18 augusti 2020 |  Blogg

Belöning

I detta nu sitter jag i högar med allt fokus på allt. Det är så typiskt mig. Vet inte riktigt hur jag ska lära mig? I ena delen rör jag ihop en deg, i andra svarar på jobbmejl, och tredje handen (som inte finns obviously) torkar jag upp kaffe som jag precis skulle hälla upp men i allt som jag gör händer det olyckor. Svårt att fokusera på en sak, ja.

Jag fick precis ett sms av Anna som jag träffat en del nu under sommaren. Jag blev nästan tårögd. Ett sms som inte innehöll så många ord men det verkligen tog tag i min själ. Jag har svårt att ställa mig hur mina följare kommer reagera på att jag gör ”reklam” på mina sociala kanaler och jag är en aning nervös. Men, jag tror på att jag ska vara mig själv. Det kommer bli bäst då. Inget trams om ”skit” saker.

Rörigt inlägg. Precis som jag är. Det jag vill komma till är att jag fick bekräftelse av det jag har gjort och gör och det var nog det jag behövde. För hur nu min situation ser ut idag med min ”vanliga” vardag, som jag tycker är ganska så motarbetad, fick jag en extra kick av Annas sms.

Jag vet att jag är i behov att få bekräftelse från alla håll och kanter men att jag skulle drömma mardrömmar om det var inget jag tagit med i beräkningarna.

Nu är det några timmar kvar av jobb, sen ska jag ner och bada/sola/snacka skit med Kim!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

After a terrible cold, I took a break (not easy but I tried!), and experienced the effect of taking it cool - blood sugar was anything but stabile 🫠 But! Finally I’m back in routine and it feels incredibly wonderful 🔥💙

#diabetes #diabetic #t1d #t1dlookslikeme #t1dawareness #öppendiabetes #dexcomg7 #dexcomwarrior
...

Diabetes affects everyone differently, but it also affects the people close to it daily too.

For me, communication with my family and to my friends has meant a lot. To feel that I don’t have to feel guilty for feeling certain emotions, that I can call at any time of the day without getting complaints, to ask for a hug and get a huge amount of love in return. That to me is so important.

Eating disorders are one of the most common psychiatric disorders in people with type 1 diabetes, with a prevalence twice that of individuals without diabetes. But! There is hope! And you are the expert, and no one is perfect ❤️
...

Diabetes. We don’t always go hand in hand, but sometimes we do ⚡️ And then, you can count on me 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram