29 juni 2020 |  Diabetes

Bästa stödet

Jag är tillbaka i Stockholm i min lägenhet och ser att mina blommor har vaknat till liv nu efter att fått vatten igen. När jag kom in till min port och kom fram till min dörr så hade jag fått ett av de bästa buden i år. Ett blombud från Lyfebulb!

Jag träffade Karin Hehenberger, som är CEO, i New York när jag där förra året och blev då en av deras ambassadörer. Bara det känns som en stor eloge och viktigt för mig att vara då jag anser att Lyfebulb gör en stor insats för personer som har en kronisk sjukdom.

Det var ett väldigt fint kort och en hälsning som fick mig att gråta. Det känns så otroligt fint att mina vänner världen över stöttar och peppar mig till 100%. Även om jag efter idag har väldigt ont så lättar smärtan en aning av att veta att jag har så många som stöttar mig i det jag går igenom trots att detta inte är en kronisk sjukdom.

Nu surrar jag bara trots att jag känner att jag borde få skriva ner mina känslor i ord här på bloggen men jag tror kanske att smärtan som har funnits sig i ryggen gör att jag tappar fokus.

Det som jag vill säga är bara ett stort tack. Utan allt stöd hade jag aldrig mått så bra som jag faktiskt gör.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram