20 augusti 2020 |  Diabetes

Barndiabetesfonden och FCsamp

Igår blev det en spontan efter jobb och bad (jag svettas ja) en sväng förbi Essingen IP. Det var en match med FCsamp som ni, hoppas jag, redan vet om skänker pengar till Barndiabetesfonden! Det har även för laget varit en tuff period nu under corona och de skulle ha börjat spela i våras men började alltså nu i höst. Halvera allt. Men så kul!

Jag drog med mig brorsan (haha) och vi satt bänkade även tillsammans med Nina (vars man spelar i laget) som är ordförande för fonden i Stockholm! Det bjöds på ett glas bubbel i kaffemugg. Allt för att höja stämningen lite!

På bild ser ni Jensa, Nina’s man! Det var en spännande match och de har trots omständigheterna valt att skänka dubbla summan per mål jämfört med förra året. Det blev 3 jäkligt bra mål och vinst OCH för att inte glömma, 600 kr direkt in till typ 1 diabetes forskning! Herregud!

Jag I full koncentration med brorsan bredvid som jag inte riktigt vet var lika engagerad som jag 🙂

Det är något speciellt med dessa matcher trots att jag har noll koll på fotboll eller sport överhuvudtaget men när jag vet att det går till något riktigt bra som forskning till diabetiker (typ 1) kommer jag engagera mig tills energin är slut. Det är så roligt att se att deras matchtröjor även har Barndiabetesloggan på! Åh, jag blir så glad! Allt spelar roll och gör skillnad!

Hejja!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Step 1 - take a deep breathe
Step 2 - rip off the old one
Step 3 - apply the new one
Step 4 - on with the transmitter
Step 5 - activate in the app

Don’t forget to smile and enjoy your week 💙

#Dexcom #Dexcomg6 #ad #DexcomWarrior #t1dlookslikeme #t1d #diabetes #diabetic #sponsor
...

Wait?! What!!!

Yes - Fried Mac n Cheese!

If I were to open a restaurant in the future, fried food would definitely be part of the menu 😉

Think, how much more fun and delicious life becomes when there are no restrictions around food 💙

You need:
200 g grated cheese
100 g cream cheese
1 jalapeno
2 dl cooked macaroni
black pepper and paprika powder

breading
flour
egg
panko

How:
Mix grated cheese with creme cheese and let melt in a pan. Add jalapeno, spices and macaroni.

Roll into small balls, bread and fry! Enjoy ❤️
...

Följ mig på Instagram