20 augusti 2020 |  Diabetes

Barndiabetesfonden och FCsamp

Igår blev det en spontan efter jobb och bad (jag svettas ja) en sväng förbi Essingen IP. Det var en match med FCsamp som ni, hoppas jag, redan vet om skänker pengar till Barndiabetesfonden! Det har även för laget varit en tuff period nu under corona och de skulle ha börjat spela i våras men började alltså nu i höst. Halvera allt. Men så kul!

Jag drog med mig brorsan (haha) och vi satt bänkade även tillsammans med Nina (vars man spelar i laget) som är ordförande för fonden i Stockholm! Det bjöds på ett glas bubbel i kaffemugg. Allt för att höja stämningen lite!

På bild ser ni Jensa, Nina’s man! Det var en spännande match och de har trots omständigheterna valt att skänka dubbla summan per mål jämfört med förra året. Det blev 3 jäkligt bra mål och vinst OCH för att inte glömma, 600 kr direkt in till typ 1 diabetes forskning! Herregud!

Jag I full koncentration med brorsan bredvid som jag inte riktigt vet var lika engagerad som jag 🙂

Det är något speciellt med dessa matcher trots att jag har noll koll på fotboll eller sport överhuvudtaget men när jag vet att det går till något riktigt bra som forskning till diabetiker (typ 1) kommer jag engagera mig tills energin är slut. Det är så roligt att se att deras matchtröjor även har Barndiabetesloggan på! Åh, jag blir så glad! Allt spelar roll och gör skillnad!

Hejja!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

For the fries 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram