20 september 2020 |  Helg

Barndiabetes-loppet

Nej men SÅ trevligt! Idag gick loppet tillsammans med Barndiabetesfonden av stapeln och jag fick med mig min bästis Josefine ut i det fina vädret! Eller, vädret blev fint när vi väl kom till Djurgården, vilket var väldigt skönt!

Vi sprang i solen för att stödja och bidra till forskning ör typ 1 diabetes. För de länder som är drabbade mest är Sverige och Finland. 800 barn varje år drabbas och detta måste vi ändra på!

Stannade upp i solen för en selfie 😉

Efter några kilometrar stannade vi på Rosendahls trädgård för en kaffe och för en catch-up. Båda är väldigt upptagna med jobb osv så det är alltid en fröjd att hänga med Josefine. Och ännu bättre att bidra till något som jag brinner för!

Två glada men trötta donnor!

Det är ändå så fint tycker jag trots alla restriktioner. Ett ”lopp” som man själv fick anpassa efter sin förmåga. Alltså gå/springa eller bara anmäla sig för att bidra! Allt är OK varesig distans eller hur man nu ville göra. Det är positivt med ett lopp likt detta.

Efter Djurgården promenerade vi till stan och då började det bli riktigt kallt och kom hem stelfrusen. En dusch senare och en promenad med min brorsa för att få en uppdatering om hur hans helg var är jag nu hemma igen och försöker planera kommande vecka. EASD drar igång och ska försöka hinna vara med på så många föreläsningar jag kan!

Det om något ska jag försöka att uppdatera ER om då det handlar om hur framtiden ser ut med forskning, ämnen som berör och som är viktigt att prata om osv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Diabetes affects everyone differently, but it also affects the people close to it daily too.

For me, communication with my family and to my friends has meant a lot. To feel that I don’t have to feel guilty for feeling certain emotions, that I can call at any time of the day without getting complaints, to ask for a hug and get a huge amount of love in return. That to me is so important.

Eating disorders are one of the most common psychiatric disorders in people with type 1 diabetes, with a prevalence twice that of individuals without diabetes. But! There is hope! And you are the expert, and no one is perfect ❤️
...

Diabetes. We don’t always go hand in hand, but sometimes we do ⚡️ And then, you can count on me 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram