23 juli 2018 |  Mat

Barcelona

Vi kom fram till Barcelona efter några förseningar och många sprintar mellan alla gate:ar för att hinna. Jag klev upp vid 3-tiden lördag natt men väl framme i Barcelona mådde vi som kungar. 

vi handlade på oss lite snacks och njöt på altanen där vi kommer att bo när vi är här. Så himla trevligt och genuint ställe! Dock en aning trötta men taggade på att se staden 

Middagstid (efter 21-tiden) gick vi till ett ställe som heter Pla! Och vi båda tog bläckfisk. Tror aldrig jag har ätit bläckfisk på detta vis men väldigt gott och kan varmt rekommendera att ni testar det stället! 

Idag har vi varit vid strande och jag har såklart bränt mig. Jag är lite för snäll mot solen och gör i princip varje misstag varje gång… suck! Men helt fantastiskt och skönt att byta ut mina morgondopp på söder mot detta! Njuteri!

Vi tog en promenad bort till Pacha som är ett hett ställe i tex Ibiza men förväntningarna jag hade var nog lite för höga. Hade förväntat mig mer en fest men det var det inte. Maten var god så ett plus till det! 

Nu är vi tillbaka igen på hotellet och vi ska duscha och ta det lugnt lite innan vi ska ut för middag och drinkar! 

Det som känns unikt är att jag har inte sett någon sensor bland allt folk (borde sett någon tycker jag) och ingen har frågat vad jag har på armen vilket också brukar ske. Men blickar har jag minsann fått, kanske beror på min svenne banan bränna ? 

Nåväl, jag ser fram emot tapas ikväll och kanske lite dans 🙂 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram