23 juli 2018 |  Mat

Barcelona

Vi kom fram till Barcelona efter några förseningar och många sprintar mellan alla gate:ar för att hinna. Jag klev upp vid 3-tiden lördag natt men väl framme i Barcelona mådde vi som kungar. 

vi handlade på oss lite snacks och njöt på altanen där vi kommer att bo när vi är här. Så himla trevligt och genuint ställe! Dock en aning trötta men taggade på att se staden 

Middagstid (efter 21-tiden) gick vi till ett ställe som heter Pla! Och vi båda tog bläckfisk. Tror aldrig jag har ätit bläckfisk på detta vis men väldigt gott och kan varmt rekommendera att ni testar det stället! 

Idag har vi varit vid strande och jag har såklart bränt mig. Jag är lite för snäll mot solen och gör i princip varje misstag varje gång… suck! Men helt fantastiskt och skönt att byta ut mina morgondopp på söder mot detta! Njuteri!

Vi tog en promenad bort till Pacha som är ett hett ställe i tex Ibiza men förväntningarna jag hade var nog lite för höga. Hade förväntat mig mer en fest men det var det inte. Maten var god så ett plus till det! 

Nu är vi tillbaka igen på hotellet och vi ska duscha och ta det lugnt lite innan vi ska ut för middag och drinkar! 

Det som känns unikt är att jag har inte sett någon sensor bland allt folk (borde sett någon tycker jag) och ingen har frågat vad jag har på armen vilket också brukar ske. Men blickar har jag minsann fått, kanske beror på min svenne banan bränna ? 

Nåväl, jag ser fram emot tapas ikväll och kanske lite dans 🙂 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Do I really have to live with this for the rest of my life? When I went for a run this morning, my sensor alerted

Low blood sugar

It usually doesn`t affect me, because I know my body and I know my diabetes.

But out of nowhere came the thought "Should it be like this for the rest of my life".

Should I always have to hear the alarms that come from time to time, should I always have to think about what I eat, should I always have to walk around with sugar in my purse

Today, I`m tired of this. I`m fine, just thought that I would share this with you ❤️
...

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

Följ mig på Instagram