28 april 2018 |  Mat

Barcelona Pacha

Så mina kära! Det blev några helt fantastiska dagar i Barcelona med min bästa vän som tyvärr inte bor kvar i Stockholm. Det var därför vi inte åkte samma flyg dit och hem då hon utgick från Köpenhamn och jag från Stockholm.

Vi möttes på Barcelonas flygplats och sedan kunde vi checka in, ta oss något snabbt att äta och sedan gick vi ut för att se staden. Turistboken i högsta hugg och två glada och ganska så trötta vänner då vi båda hade varit uppe sedan 3…

Efter ett försök till att lokalisera oss bland alla gator och torg kom tröttheten över oss. Vi strosade tillbaka till hotellet och såklart, köpte med oss vin, tapas och massa gott för att njuta av att bara vara där!

När klockan började närma sig middagstid (runt 21-tiden) hade vi bestämt oss för att göra ett besök på restaurangen PLA! Fick det tipset av en följare och ja, det var ett riktigt härligt ställe

FISK! Det blev bläckfisk för oss båda och det var en god rätt men en aning speciell. Har nog aldrig ätit bläckfisk såhär?! Men gott var det och slank ner tillsammans med ett välfyllt glas rödvin.

Det blev morgon och frukost stod på schemat. Att ha diabetes och resa kan vara krångligt i sig men det värsta jag upplever det är faktiskt att inte kunna äta bröd. Och så oplanerad som jag är (lär mig aldrig) är att jag borde alltid ta med mig eget bröd. Men oavsett så smakade både yoghurt och kaffet riktigt bra.

Vi promenerade bort mot stranden och planerade att bara ta dagen som den kom. Sagt och gjort! 

Vi hängde på stranden och blev pålurade en ”drink” som inte alls smakade gott och som ”sabbade” blodsockret, haha. Så ovärt!

Det var så varmt i solen så vi bestämde oss för att gå bort mot Pacha. En ganska så välkänd klubb och finns i fler städer. Tänkte kanske att det skulle vara lite mer av en dagsfest där men oj så fel vi hade. 

Vi båda tog en varsin pokebowl som kanske inte ser så mycket ut för ögat men smakade helt otroligt gott! 

Efter mat och sol blir man ( i alla fall jag) otroligt trött och ganska så mätt på att ligga på stranden. Vi gick bort till en strandbar och fortsatte att tjöta med varandra då det var alldeles för länge sen som vi sågs och drack Bellinis! 

En magisk första dag i Barcelona och vi var nog båda ganska så slitna efter resan trots att vi sovit många timmar. Vi gick sedan hemåt för att duscha och göra oss redo för ytterligare en kväll/natt på Barcelonas gator! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Someone told me that Diabetes is not a barrier but a different path that brings lessons on strength, resilience, and the significance of self care 💕
Over the years, with many lows and highs - I’ve learned to not expecting everything to be perfect all the time.
...

Följ mig på Instagram