7 december 2020 |  Helg

Aw, vinlunch, Disney och loppisfynd

Nu tar vi en blick mot helgen som precis passerat.

I fredags trodde jag att jag hade energi men icke sa Nicke. Jag tror att mitt möte med min psykolog tog alldeles för mycket på mina mentala krafter. Mer än vad jag hade trott. Men! Jag anslöt mig till en aw runt hörnet, vilket där och då kändes skönt.

Som ni ser hade jag (och även sällskapet) svårt att hålla ögonen öppna, haha! Gick hem tidigt men det kändes skönt att få tänka på annat och skratta!

Pigg och alert i lördags vaknade jag och åkte direkt till Gunnarsons som ligger vid Skanstull. Hade fått nys (tack Eva) om att de hade glutenfritt bröd. Yes! Och en jäkla massa annat gött! Älskar som sagt detta, att testa nya ställen och nya glutenfria bröd !

Sen direkt mot Kungsholmen för att besöka Happy Atelier. Har köpt deras bröd innan fast på Cajsa Warg. nu äntligen hade jag tid att åka till deras bageri. De har BARA glutenfritt och jäklar anamma vad mycket de hade! Hon som äger det är från Frankrike och självklart tog jag mig en pratstund med henne. Hennes första fråga var, ”gillar du vin”. Eeeh, Ja. Hon sa att de bästa ingredienserna i ett knäckebröd är 1. Västerbottenost och 2. vitt vin.

Gick därifrån på rosa moln och ett stort hål i plånboken (mer på kontot kanske) men en massa nya idéer till att baka knäckebröd utan en massa konstiga fröer.

Efter en förmiddag av åkande runt till olika glutenfria butiker, hade jag dejt med Camilla och Nala (hennes super söta hund). Vi satt på Le Bistro vid Västermalmsgallerian och 10 poäng får det stället och vår servitör.

Vin, pommes frites och en mör kyckling. Vi satt där i flera flera timmar.

I söndags hade jag inga planer men jag ville ut. Känns inte som jag sett dagsljus på evigheter och jag vet att det inte hjälper att vara inne då. Frisk luft behövde jag!

Var runt i olika loppisbutiker, köpte en vas och hittade även denna pasta! Fick inte med mig någon pasta hem för kände jag ville se någon review först innan ett köp. Har någon av er testat?

I Sturegallerian såg jag även ett nytt smyckesmärke jag inte sett förut. Allt skimrade så fint och dessa örhängen var på håret att jag fick med mig hem. Dock lite för dyrt efter mitt bröd-handlande…

Avrundade söndagen med nya Mulan! Åh, jag älskade Disney filmen, den tecknade, när jag var liten och jag kunde se den flera gånger om dagen. Denna var minst lika bra och gillar ni Disney så kommer ni älska denna!

Hoppas ni hade en lika bra helg!

2 kommentarer till “Aw, vinlunch, Disney och loppisfynd”

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    @saramoback

    Följ mig på Instagram