25 augusti 2020 |  Diabetes

Att vara öppen utan att vara ett hinder

Visste inte vad jag skulle ha som överskrift och det kanske är en aning missförstående. Men jag hade en fullspäckad dag igår och när jag skulle ha mitt sista möte på kvällen var jag helt slut. Dock vände det och jag fick förfrågan om att göra lite mer rörligt material! Hur kul!?!?!

Älskade idén och jag tror och hoppas att det kommer bli något bra till slut. Och att det kommer vara kul för er med!

När vi pratade fick jag positiv feedback och en fråga specifikt gällande om att visa mer hur jag kan vara så öppen med och om min sjukdom. Också gällande att äta på restaurang, så som att äta mat som jag inte helt hundra vet hur mitt blodsocker kommer reagera men även hur jag kan ta injektioner så öppet. Det var en feedback jag inte var beredd på men jag blev ändå väldigt glad. Glad över att få höra något som många undrar över (som jag inte själv funderar så mycket på).

Hur gör ni? Jag kontrade med att jag känner att jag kan fortsätta göra det jag gör då jag inte har fått någon kommentar eller någon konstig blick trots att jag injicerar så pass ”öppet”.

Hur känner just du inför det?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

How about a natural skin this summer! bare Minerals complexion rescue All Luminizer Mineral 💕
Moisturizer, skin tint and spf 20, all in one from @bareminerals ⭐️ we will all be stars with this (and have a healthy-looking glow) 🤍
...

Följ mig på Instagram