1 juli 2020 |  Diabetes

Att vara omringad av drivna personer

Jag har haft en molande huvudvärk idag som inte har varit till någon hjälp, inte alls faktiskt. Vet inte vad det beror på men den har suttit i och sitter fortfarande i.

Fick energi till ett möte jag hade inbokat idag med min karriärcoach och jag tror det var bra trots allt. Hon sa saker som fick mig att börja gråta och verkligen se till vem jag är och vad som får mig att tycka att livet är väldigt bra.

Åkte sedan in till stan för att träffa Kajsa (ni vet hon underbara som jobbar för BD Diabetes Care) då hon igår hörde av sig till mig och fråga omkretsen runt mitt lår. Ja, dessa hållare för katetern är allt annat är sexiga. Vi sågs på en sy-affärs butik och där fick jag alltså testa det hon igår hade sytt!!! Hur galet?! Hur helt jävla fantastiskt!

En hade hon gjort i svart som jag ville ha, eller ”önskade” och jäklar i gatan vad det passa perfekt!

En annan variant som är lite mer passande om jag får för mig att gå på rave-klubb, haha!

Men titta! Nu ser man varken ”kisspåsen” och hela ”kittet” är också vattentätt så om påsen skulle få för sig att börja läcka kommer mina kläder inte bli helt urinerade!

Vi avslutade kalaset med en kaffe och det var så mysigt att träffa Kajsa igen. Hon är en så härlig person och bara det att hon har ett driv och ett engagemang i allt möjligt spännande får mig att bli inspirerad!

Hon har inte diabetes själv men är väldigt påläst och det gör att samtalet mellan oss blir på en helt annan nivå. Jag är så glad att jag har henne!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Friday glam! And so nervous about this Sunday - I will for sure update you on what’s going on (guess I’m too anxious 🙈) ...

Följ mig på Instagram