4 juli 2022 |  Mat

Att ta hand om den lilla och en ösig söndags-lunch

Helgen. Ibland kan jag bli så irriterad på mig själv att jag ibland känner en sån press på att alltid leverera bra content, fina bilder och något vettigt att berätta eller säga. Det har absolut blivit bättre och i och med att Instagram har blivit ”sämre” känner jag inte samma press som tidigare. Men vissa dagar känner jag mig så usel. Varför kämpa liksom?

Dessa var tankar jag hade i lördags. Innan lördag var det fredag och det firades stort hos Jennifer på nagelsalongen <3

Jag kom dit och där korkades bubbel fram och jag, Jennifer och Sara som är frisör där skålade glatt med ett varsitt glas bubbel! Herregud så trevligt! Att ta ett glas medan man blir lite finare är faktiskt något som borde ske mer ofta! Har inga fler bilder tyvärr men denna får duga haha

Jag kände mig trött när jag var klar och klockan var närmre 19. Jag tog en promenad i solen hem och avbokade kvällens planer för att njuta på min egna balkong med ett glas kallt glas rose.

Hur härlig vy? På föreningens takterass. Borde absolut vara där mer.

Då kaffet var slut hemma och jag missat köpa mer gick jag till Haga som precis öppnat vid mig! Gå dit om ni inte redan har gjort det. Så mysigt ställe!

Deras kaffe ÄR GOTT!

Dock blev dagen inte som jag ville. Jag fick enorma smärtor i magen och blev mer eller mindre sängliggande. Fick tacka nej till att åka till skogen (som jag älskar) för att leta efter svamp och äta ostmackor. Fick även tacka nej till vin senare på kvällen då jag inte kände mig helt hundra. På detta, började jag älta varför jag kämpar så med mina sociala kanaler, vad gör jag istället om jag lägger ner (lite panik där..) osv. Handlade jordgubbar och det kändes bättre.

Gjorde ett starkt försök till att få i mig något då magen inte samarbetade. Smårgåsrån med philadelphia och jordgubbar. Gott.

Gjorde fantastiska pommes på kvällen när magen lugnat ner sig lite och jag kände att jag kunde äta.

Söndag. Jag mådde 100 ggr bättre och jag var så glad att jag itne behövde ställa in min lunch med min bästa vän Emma! Var så glad att jag även fyndade ett par nya sneakers på vägen!

Det som skulle bli en ”romantisk” lunch på söder ändrades fort när det tydligen var fotbollsmatch haha!

Vi sa ”vi kör” och hängde med på allas glada humör och drack rosé som vi också skulle med på match haha

När alla fotbollsfans drog efter 1-2 timmar kunde vi äntligen beställa in mat. Efter maten och all dryck var vi båda helt slut! haha vi bara satt och sa i princip ” va fan hände?”. Allt gick så fort. Det var SÅ KUL!

På väg hem köpte jag med mig det som stod på inköpslistan. Torrschampo, dextrosol, tvål och vit choklad.

När jag kom hem var det redan kväll. Som sagt, allt gick i ett och vet knappt vad jag gjorde haha. Men innan det blev middag tog jag fram det som blivit mitt nya begär. Marinerade vitlöksklyftor. Satan vad gott. Äter direkt ur glasburken.

Somnade gott innan klockan 22. En helg som var blandad men som idag måndag känns som en ganska bra helg trots allt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

For the fries 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram