16 januari 2021 |  Helg

Att springa i minusgrader och en favorit jag ofta beställer

Nej men hur fint? Jag hade sån energi i morse när jag vaknade att jag kände för att komma ut. Har ju köpt ”ice-buggs?!” och nu äntligen kunde jag testa de på mina nya löparskor jag fick i julklapp! Det var tufft att springa i snön men det var en så magisk känsla. Något jag kan tänka mig att fortsätta med faktiskt! Och känslan efteråt var något utöver det vanliga! Jo, att springa i minusgrader var inget jag var orolig för. Det jag tänker på är att hela tiden vara i ”rörelse” för börjar man gå eller tar en paus är risken att man blir totalt nedkyld!

Efter en (ja, två) koppar kaffe och en rejäl frukost åkte jag in till stan. Dels för att slippa stressa och för att hinna äta något nu innan tåget till Norrköping går. En snabbis bild innan jag traskade ut i snön! Just de, helt tomt på stan! Länge sen jag var där men i jämförelse med i somras så ekade det. Väldigt bra, men en konstig känsla. Kände mig nästan kriminell

Nu sitter jag med min favoritmat (caesarsallad, med bortplockade krutonger) framför mig och väntar på min brorsa som också ska med tåget vid halv 3. Ska hem en snabbis (mindre än ett dygn) men känner att det är skönt att komma iväg till ett ”annat lugn”.
Nu så, dags att äta klart och sen hitta rätt tåg (har vissa ggr varit ett problem haha)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram