11 november 2020 |  Diabetes

Att injicera insulin

Vilken rörig dag det har varit än så länge. Och jag har precis bara genomgått halva dagen (haha). Men massa kul som har hänt och kommer hända! Till lunch hade jag bokat tillsammans med en tjej jag träffat några gånger som också har diabetes. Vi är otroligt lika på många sätt och när hon ger sig själv beröm för att hon känner sig mer bekväm i sin sjukdom blir jag alldeles varm i hela kroppen. Vi pratade ytterst lite om diabetes, kanske de sista 3 minutrarna och då fick jag frågan hur många gånger om dagen jag tar insulin. Svaret på frågan vet jag inte. För att jag ”duttar” mellan varven om jag ser att jag är på väg upp. Alltså, det finns inget ”såhär” är det. Jag tror kanske att många tror att jag tar enbart insulin vid måltid med det stämmer inte. Men å andra sidan har jag inga problem eller bekymmer att korrigera mellan varven som jag ”tror” en del med pump tycker är skönt. Eller, tänker jag fel?

I morse tidigt fick jag ok på en fotografering som är på lördag!!! På själva världsdiabetesdagen och det kommer bli något helt galet (i min värld) och kanske att ni blir chockade ?! Men ni får se, vågar inte avslöja för mycket ifall det går åt skogen, haha!

Jo! Ikväll! Guess what! Jag ska på dejt med en YouTube:er. Nej men så nervöst, och ja, jag återkommer om det blir ett giftermål haha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

I get a lot of questions why I run, expose myself to hard races and train when it is possible to sit down in a comfy sofa (😘)

I don’t have a good answer to it except that I want to be strong and a receipt that it is possible despite t1 diabetes.

Summer for me has in recent years not gotten the star shine it should.
2020 I got sepsis, got very sick and hospitalized all summer. Was discharged with a catheter for one kidney and thus half man half woman for a few months.
In 2021, I had surgery for what had caused my sepsis. Östling’s kidney.
In 2023 I had to cancel my vacation, go straight to the emergency room and hospitalized for more than 2 weeks due to an infection in the kidney that caused a lot of pain, tears and a resignation I didn’t think I could handle.

None of this is related to T1 diabetes and nothing I could have done differently to avoid.

Despite that, I was determined. Copenhagen Half Marathon 2023, Stockholm Marathon 2024, what’s next?

There are obviously more diseases than diabetes but life goes on and there are a lot of positives in life that you have to take advantage of 🫶🏻❤️
...

How about a natural skin this summer! bare Minerals complexion rescue All Luminizer Mineral 💕
Moisturizer, skin tint and spf 20, all in one from @bareminerals ⭐️ we will all be stars with this (and have a healthy-looking glow) 🤍
...

Följ mig på Instagram