11 november 2020 |  Diabetes

Att injicera insulin

Vilken rörig dag det har varit än så länge. Och jag har precis bara genomgått halva dagen (haha). Men massa kul som har hänt och kommer hända! Till lunch hade jag bokat tillsammans med en tjej jag träffat några gånger som också har diabetes. Vi är otroligt lika på många sätt och när hon ger sig själv beröm för att hon känner sig mer bekväm i sin sjukdom blir jag alldeles varm i hela kroppen. Vi pratade ytterst lite om diabetes, kanske de sista 3 minutrarna och då fick jag frågan hur många gånger om dagen jag tar insulin. Svaret på frågan vet jag inte. För att jag ”duttar” mellan varven om jag ser att jag är på väg upp. Alltså, det finns inget ”såhär” är det. Jag tror kanske att många tror att jag tar enbart insulin vid måltid med det stämmer inte. Men å andra sidan har jag inga problem eller bekymmer att korrigera mellan varven som jag ”tror” en del med pump tycker är skönt. Eller, tänker jag fel?

I morse tidigt fick jag ok på en fotografering som är på lördag!!! På själva världsdiabetesdagen och det kommer bli något helt galet (i min värld) och kanske att ni blir chockade ?! Men ni får se, vågar inte avslöja för mycket ifall det går åt skogen, haha!

Jo! Ikväll! Guess what! Jag ska på dejt med en YouTube:er. Nej men så nervöst, och ja, jag återkommer om det blir ett giftermål haha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Do you feel that you find joy in your everyday life? I get a lot of questions about how I can find joy and energy despite everything that happens. It has been tough at times and it will be so in life. Life goes up and down.During the year, I’ve thought a lot about what makes me get up again. The simple answer? There are no alternatives. I refuse to give up.You are here and now. Create a meaning based on where you are today. We know nothing about the future and the only thing we can do is create conditions for ourselves 💕
...

Think about how many times food has connected you to people you love. Think about those times when diabetes has connected you to new people around the world and to new experiences. To have a “perfect” life with diabetes doesn’t exist, just the same for those without diabetes. But with managing your diabetes in the best way you can, life with diabetes doesn’t mean that you can’t eat what you like!
 The important thing is not that you try to achieve a "perfect" healthy life, exercise the most or eat what everyone else does. The important thing is that you strive to find the balance that actually works in your everyday puzzle together with the right tools 💕 #t1dlookslikeme
...

This weekend was all about to relax and to just feel good! And it went really good! ✨I’ve talked to a few people that are new to my life (which I love!!) and we discussed how life with t1d can be so complexed. And I think we need to talk more about the importance to listen to ourselves. It’s important to learn what’s well-being means for you. Life sucks sometimes - it’s normal, and a lifestyle change needs to be based on consideration- not punishment 💕 and this is for me and for you who also have diabetes!
...

Följ mig på Instagram