11 november 2020 |  Diabetes

Att injicera insulin

Vilken rörig dag det har varit än så länge. Och jag har precis bara genomgått halva dagen (haha). Men massa kul som har hänt och kommer hända! Till lunch hade jag bokat tillsammans med en tjej jag träffat några gånger som också har diabetes. Vi är otroligt lika på många sätt och när hon ger sig själv beröm för att hon känner sig mer bekväm i sin sjukdom blir jag alldeles varm i hela kroppen. Vi pratade ytterst lite om diabetes, kanske de sista 3 minutrarna och då fick jag frågan hur många gånger om dagen jag tar insulin. Svaret på frågan vet jag inte. För att jag ”duttar” mellan varven om jag ser att jag är på väg upp. Alltså, det finns inget ”såhär” är det. Jag tror kanske att många tror att jag tar enbart insulin vid måltid med det stämmer inte. Men å andra sidan har jag inga problem eller bekymmer att korrigera mellan varven som jag ”tror” en del med pump tycker är skönt. Eller, tänker jag fel?

I morse tidigt fick jag ok på en fotografering som är på lördag!!! På själva världsdiabetesdagen och det kommer bli något helt galet (i min värld) och kanske att ni blir chockade ?! Men ni får se, vågar inte avslöja för mycket ifall det går åt skogen, haha!

Jo! Ikväll! Guess what! Jag ska på dejt med en YouTube:er. Nej men så nervöst, och ja, jag återkommer om det blir ett giftermål haha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

A few hours in Copenhagen and I guess this is the first time (in my 22 years as a t1) I’ve got it all! Sugar, enough insulin, cannulas, and well - myself put together 💙✌🏻 ...

Have had many conversations this week about diabetes and eating disorders. It’s, as you know, very common. It is also frightening how little we know, how can we avoid more people being affected, improvements in healthcare and what or how should we reduce the pressure and stress around food for people with diabetes?

What I do know is that I need to be around people who don’t have diabetes, eat food, enjoy life, - has helped me. Because that’s how life should be, even if I live with an illness that requires round-the-clock care 🫶🏻
...

Följ mig på Instagram