22 september 2022 |  Event

Att balansera kul med kul

Jag tycker det är svårt att veta hur jag ska balansera allt som jag genuint tycker är kul för er. Diabetes är och kommer alltid vara mitt primära ”ämne” men sen så finns det så mycket mer som är en del av mig, av Saras vardag. Det jag pratar om är skönhet.

Jag har blivit pushad av mina kollegor, och igår var dagen här. Jag och mina två fantastiska kollegor skulle köra en live på Instagram där vi pushade för det märke jag använder mest och känner gör en stor skillnad i min hudvårdsrutin.

Ni som följer mig på Instagram har sett under några månader att jag använder Ole Henriksen och det är inte enbart till ansiktet utan även på kroppen så som torroljan som används flitigt. Det jag har märkt är att oljan men även kroppslotion ger positiv effekt på de märken jag kan få efter mina sensorer! Hur bra?!

Jag hoppas att ni som följer mig vet att jag visar det som jag gillar och inget annat. Detta var inget jag får betalt för utan enbart för att jag älskar det! Jag hoppas att det syns och framgår genom kameran 🙂

Idag på kontoret har jag fått så mycket kärlek och jag blir pirrig av bara tanken. Jag vill göra mer! Det är så kul!

Ja, adrenalinet efteråt eller om det var nervositeten (oklart vad) gjorde att blodsockret höjdes och jag fick ta någon korrigeringsenhet 😉

Puss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram