21 februari 2019 |  Diabetes

Årsmöte Barndiabetesfonden

Idag är en spännande dag. Det har trillat in en hel del roliga mejl i min inkorg om bland annat en photo shoot i början av maj som jag måste ta ställning till, jobba med eventet inför min USA-resa och såklart för eventet i Berlin som är i morgon vid 11. Men först ut är nu årsmötet för lokalföreningen i Stockholm, Barndiabetesfonden.

Det börjar vid 19-tiden och även om jag vet att det kanske inte är så mycket att förbereda sig inför så ska det faktiskt bli väldigt kul att få träffa Stockholms engagerade personer! Vi är inte så många och det är en ganska så ny förening. Med detta sagt finns det alltså ganska mycket att strukturera och få fart på! Jag kommer alltså att börja som sekreterare i Barndiabetesfondens lokala förening i Stockholm och det är för mig en stor ära.

De som är engagerade är riktiga klippor som lägger ner en massa tid för att det ska bli bättre. Synas mer, höras mer, få fler att engagera sig och såklart – En viktig del – att samla in mer pengar till forskning!

För en uppdatering om min hemska förkylning så mår jag bättre (tackar för det) men nu är jag i slutfasen tror jag och därmed en röst som inte alls hänger med. Så får försöka vara tyst idag och prata mindre..lycka till!

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Do I really have to live with this for the rest of my life? When I went for a run this morning, my sensor alerted

Low blood sugar

It usually doesn`t affect me, because I know my body and I know my diabetes.

But out of nowhere came the thought "Should it be like this for the rest of my life".

Should I always have to hear the alarms that come from time to time, should I always have to think about what I eat, should I always have to walk around with sugar in my purse

Today, I`m tired of this. I`m fine, just thought that I would share this with you ❤️
...

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

Följ mig på Instagram