3 juli 2018 |  Diabetes

Är du redo?

Jag har precis tagit en kopp kaffe och är såklart uppe tidigt för att kunna gå tidigare för att inte behöva se fotbollsmatchen på en buss som sist. Jag är redo och nästan lite nervös! Haha, det är så spännande. Planen är fortfarande oklar men om jag känner min stad rätt kommer det inte vara några problem att känna ”go-andan”. 

Jo, igår passade jag även på att lämna in min stackars telefon som fick sig en rejäl känga under midsommar och därav en tyst period. Först var planen att lämna in den idag men som sagt, finns en risk att affärer stänger ner under eftermiddagen. Och det är ju inte mer än rätt. 

Hur mår ni? Semester? 

Jag fick även två riktigt bra nyheter igår. 1. Ett mejl från USA som jag i veckan ska ha ett möte med (med diabetes) 2. Min kompis hade sett fel  på sina egna semester-veckor och vi har nu alltså 1 vecka ledigt ihop VILKET innebär en resa! Jag slipper åka helt själv!

Hur underbart. Nu hoppas jag att vecka fortsätter i samma takt som den har börjat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Someone told me that Diabetes is not a barrier but a different path that brings lessons on strength, resilience, and the significance of self care 💕
Over the years, with many lows and highs - I’ve learned to not expecting everything to be perfect all the time.
...

Följ mig på Instagram