3 juli 2018 |  Diabetes

Är du redo?

Jag har precis tagit en kopp kaffe och är såklart uppe tidigt för att kunna gå tidigare för att inte behöva se fotbollsmatchen på en buss som sist. Jag är redo och nästan lite nervös! Haha, det är så spännande. Planen är fortfarande oklar men om jag känner min stad rätt kommer det inte vara några problem att känna ”go-andan”. 

Jo, igår passade jag även på att lämna in min stackars telefon som fick sig en rejäl känga under midsommar och därav en tyst period. Först var planen att lämna in den idag men som sagt, finns en risk att affärer stänger ner under eftermiddagen. Och det är ju inte mer än rätt. 

Hur mår ni? Semester? 

Jag fick även två riktigt bra nyheter igår. 1. Ett mejl från USA som jag i veckan ska ha ett möte med (med diabetes) 2. Min kompis hade sett fel  på sina egna semester-veckor och vi har nu alltså 1 vecka ledigt ihop VILKET innebär en resa! Jag slipper åka helt själv!

Hur underbart. Nu hoppas jag att vecka fortsätter i samma takt som den har börjat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Diabetes affects everyone differently, but it also affects the people close to it daily too.

For me, communication with my family and to my friends has meant a lot. To feel that I don’t have to feel guilty for feeling certain emotions, that I can call at any time of the day without getting complaints, to ask for a hug and get a huge amount of love in return. That to me is so important.

Eating disorders are one of the most common psychiatric disorders in people with type 1 diabetes, with a prevalence twice that of individuals without diabetes. But! There is hope! And you are the expert, and no one is perfect ❤️
...

Diabetes. We don’t always go hand in hand, but sometimes we do ⚡️ And then, you can count on me 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram