3 januari 2023 |  Blogg

Är det nu året blir mer ”Rom-Com”?

Om jag skulle beskriva 2022 som en film genre, skulle det bli någon form av krigsfilm. Det har krigats med allt möjligt enbart för att hålla huvudet ovanför vattenytan. Det har varit otroligt tufft, men också bra. Det får jag inte glömma.

Detta år, vill jag se att livet blir mer som en sit-com eller Rom-Com film. Mer skratt, mer kärlek och definitivt mindre krigs-aktigt.

Jag vill lägga ner mer tid på mat, skapa content, dansa, hänga med vänner, köpa vrålsnygga klackskor och resa. Vinresa? Ja, planerna är många och det viktigaste av allt är att jag kommer fortsätta precis som jag slutade 2022 med – att tacka nej till saker som inte ger mig något. Det ger resultat på att jag kan tacka ja till det som ger värde istället. Svårt, men möjligt!

Kommentar till “Är det nu året blir mer ”Rom-Com”?”

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    @saramoback

    Följ mig på Instagram