23 augusti 2018 |  Diabetes

Ansiktet utåt

Det har varit en vecka som har gått i ett. Jag har knappt hunnit med mig själv och jobbet har tagit all min kraft, har det inte varit möten har telefonen gått i ett. Jag är helt slut, eller jag känner mig helt slut. Hur mår ni? Jag kan nog göra en snabb uträkning att nattens usla sömn spelar in, såklart, men jag ser fram emot och längtar till helgen. Inte för att den ser lugn ut men det ska bli skönt att få fokusera på annat än jobb! Det ska bland annats jobba med mina egna sociala medier, fest står på schemat, konsert och en ”familje-diabetes-dag” med Hammarby som sponsrar Barndiabetesfonden en stund på lördag dag. Ja, massa roligt som ni hör!

Där finns det energi, haha! Märkligt det där hur man absolut kan känna sig nära att somna mitt under ett möteav utmattning men senfinns det alltid lite energi av att ta för att ägna sig åt det man brinner för. Just love it!

Igår fick jag denna bild skickad till mig. Personen frågade om det verkligen var jag som var på katalogen och JA, det stämmer bra det! Jag bara ÄLSKAR när jag får meddelande om att de har sett mig och det är såklart ännu mer häftigt och roligt när det är personer som bor på andra sidan jordklotet som har sett mig. Så mäktigt att få vara ansiktet utåt för något så viktigt. 

Det här ger mig energi om något. 

Nu ska jag tvätta håret, då jag inte hunnit ens göra en sån petit sak under veckan och sedan möta upp min vän för en kvällspromenad i den varma höstkvällen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram