20 juli 2021 |  Diabetes

Älskade Gotland

Vilka fantastiska dagar vi har haft! Vi åkte över till Gotland i onsdags morse och vi har verkligen tagit det lugnt (enligt mig ;)). Det har badats flera gånger om dagen, ätits så otroligt god mat, sett olika stränder, Fårö, samt ett avslutande dygn i Visby! Vädret har verkligen varit toppen och vissa stunder har det känts väldigt väldigt svettigt.

äntligen kommit fram! Vi bodde i ett stort hus med två tillhörande stugor!
vi har ätit massa god mat och snacks! Denna oliv tapernas kan jag rekommendera
vi har även spelat spel! Så mysigt
lugna morgnar! Precis vad jag har längtat efter!
trots semester tycker jag det är så skönt att vara ute en sväng på morgonen innan alla vaknar och dagen rullas igång. Älskar också mina skor! De är så grymma
badat. Så många gånger!
vi har tittat på solnedgång
Ätit på restaurang! Denna var faktiskt sjukt bra! Ligger i Bugenäs!
Sett kalkstenar och raukar
Älskade bror!

Sista gänget bilder från Visby! Där lyckade vi till det med några ostron innan middag och jag har även druckit naturvin som jag förmodligen kommer beställa hem!

Dagarna har varit blandade. Diabetesen har flutit på och inga större bekymmer faktiskt vilket jag är tacksam för. Sen har jag en relation i mitt liv jag får lite ångest kring och hur det kommer bli. Jag blir och är ganska ledsen över det och det påverkar mig ganska mycket just nu.

Jag är tillbaka i Stockholm i några dagar för att landa lite och förbereda mig inför nästa resa som blir till Antibes! Hur underbart <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Yesterday I was asked how I can know that my sensor shows the correct value, and how I can know for sure that it is correctly calibrated. Was surprised by that question at first, and I didn’t know what to answer.
I think I listen a lot to my body’s own signals and I trust more my own “signals” than the value I see on my screen. So, if I feel that the value in my phone doesn’t match with what I feel in my body 🤷‍♀️ well, then somethings is not right.

How do you do? Do you fully trust your sensor? 💕
...

A broken nail, an unexpectedly high bloodsugar, an extra correction and insulin to be picked up after I noticed I only had 11 units left in my insulin pen.

Well, it happens to the best 🌟 but life goes on after all 💕
...

Följ mig på Instagram