20 februari 2019 |  Diabetes

Allt behöver inte vara skarpt

Jag tror minsann att jag överlevt på att jag har knaprat massa ”tabletter” för att undvika min förkylning. Och det har inte varit en enbart snorig i näsan variant utan det har satt sig överallt. Ni vet, ont i musklerna, nacken, feber, ingen kondition, extrem huvudvärk och ja – en typisk ligga hemma virus. 

Jag måste ändå säga att det har känts bättre idag (hallelujha) och jag har börjat förbereda mig inför Tyskland. Men innan Tyskland ska jag i morgon kväll delta på årsmötet för barndiabetes fonden (Stockholms lokala förening) där jag nu blir invald som sekreterare! Så kul och spännande! 

Så, det kommer bli en lång dag i morgon och sedan upp mitt i natten för att hinna med första planer mot Berlin. Tiden för att packa finns alltså inte, därav tar jag det nu! 

Som bilden visar behöver inte livet vara så glasklart hela tiden. Även om jag promotar ett stabilt blodsocker och att sköta sin diabetes ska vara en prioritering. Det står jag fast vid men ibland så är livet inte så lätt. Jag är inte heller felfri och vill heller inte vara. För vem är det? 

Nog om det. Nu, fortsätta strukturera de tre kommande dagarna och för all del inte glömma att vattna mina växter! 

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

I was invited to hear about research on type 1 diabetes (and type 2 diabetes) this weekend.

As much as half of all cases, t1, are diagnosed in adulthood, and there is a need to understand the factors that contribute to the development of type 1 diabetes in adults. The lower heritability in adults suggests that environmental factors play a greater role in the development of the disease in adults than in children. They also highlighted the need for further research to identify environmental factors that contribute to type 1 diabetes in adults.

And, of course, lots of important information on how to make transplanted beta cells survive 💙
...

Someone told me that Diabetes is not a barrier but a different path that brings lessons on strength, resilience, and the significance of self care 💕
Over the years, with many lows and highs - I’ve learned to not expecting everything to be perfect all the time.
...

Följ mig på Instagram