20 februari 2019 |  Diabetes

Allt behöver inte vara skarpt

Jag tror minsann att jag överlevt på att jag har knaprat massa ”tabletter” för att undvika min förkylning. Och det har inte varit en enbart snorig i näsan variant utan det har satt sig överallt. Ni vet, ont i musklerna, nacken, feber, ingen kondition, extrem huvudvärk och ja – en typisk ligga hemma virus. 

Jag måste ändå säga att det har känts bättre idag (hallelujha) och jag har börjat förbereda mig inför Tyskland. Men innan Tyskland ska jag i morgon kväll delta på årsmötet för barndiabetes fonden (Stockholms lokala förening) där jag nu blir invald som sekreterare! Så kul och spännande! 

Så, det kommer bli en lång dag i morgon och sedan upp mitt i natten för att hinna med första planer mot Berlin. Tiden för att packa finns alltså inte, därav tar jag det nu! 

Som bilden visar behöver inte livet vara så glasklart hela tiden. Även om jag promotar ett stabilt blodsocker och att sköta sin diabetes ska vara en prioritering. Det står jag fast vid men ibland så är livet inte så lätt. Jag är inte heller felfri och vill heller inte vara. För vem är det? 

Nog om det. Nu, fortsätta strukturera de tre kommande dagarna och för all del inte glömma att vattna mina växter! 

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

This is how every Monday should feel and be like 🖤🤍 A party 💃 ...

Följ mig på Instagram