1 mars 2019 |  Diabetes

Accessoar till pump

När jag var i Berlin och träffade Stephanie så fick jag lite klistermärken som passar till min pump. Hon är en så driven person och jag avundas hennes engagemang. Jag tycker att jag är driven men ibland kan jag bli överrumplad över alla andras. Hon driver sin Instagram @Pepmeup och även en hemsida där hon säljer Diabetes accessoarer!!! Har ni inte tittat där så borde ni verkligen göra. Det finns så mycket fina saker och till alla möjliga olika hjälpmedel, alltså inte bara till pump.

Jag fick denna med ”djur”mönster som hon tyckte passade mig. Och ja, jag kan inget annat än att hålla med. Fasen vad den passar bra. Det gäller att få pumpen så lik en själv, så att den passar in till sin egna personlighet. Det gör det hela mycket lättare.

Jag lovar.

Happy friday!

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Step 1 - take a deep breathe
Step 2 - rip off the old one
Step 3 - apply the new one
Step 4 - on with the transmitter
Step 5 - activate in the app

Don’t forget to smile and enjoy your week 💙

#Dexcom #Dexcomg6 #ad #DexcomWarrior #t1dlookslikeme #t1d #diabetes #diabetic #sponsor
...

Wait?! What!!!

Yes - Fried Mac n Cheese!

If I were to open a restaurant in the future, fried food would definitely be part of the menu 😉

Think, how much more fun and delicious life becomes when there are no restrictions around food 💙

You need:
200 g grated cheese
100 g cream cheese
1 jalapeno
2 dl cooked macaroni
black pepper and paprika powder

breading
flour
egg
panko

How:
Mix grated cheese with creme cheese and let melt in a pan. Add jalapeno, spices and macaroni.

Roll into small balls, bread and fry! Enjoy ❤️
...

Följ mig på Instagram