1 mars 2019 |  Diabetes

Accessoar till pump

När jag var i Berlin och träffade Stephanie så fick jag lite klistermärken som passar till min pump. Hon är en så driven person och jag avundas hennes engagemang. Jag tycker att jag är driven men ibland kan jag bli överrumplad över alla andras. Hon driver sin Instagram @Pepmeup och även en hemsida där hon säljer Diabetes accessoarer!!! Har ni inte tittat där så borde ni verkligen göra. Det finns så mycket fina saker och till alla möjliga olika hjälpmedel, alltså inte bara till pump.

Jag fick denna med ”djur”mönster som hon tyckte passade mig. Och ja, jag kan inget annat än att hålla med. Fasen vad den passar bra. Det gäller att få pumpen så lik en själv, så att den passar in till sin egna personlighet. Det gör det hela mycket lättare.

Jag lovar.

Happy friday!

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Type 1 diabetes should never hold you back from your goals. There are no exercises specifically designed for people with diabetes, any workout you want to@do is possible. There will be highs and lows as you figure out what works for you - BUT don’t let them get you down. You’ve got this 🤘🏻💙 ...

Följ mig på Instagram