1 mars 2019 |  Diabetes

Accessoar till pump

När jag var i Berlin och träffade Stephanie så fick jag lite klistermärken som passar till min pump. Hon är en så driven person och jag avundas hennes engagemang. Jag tycker att jag är driven men ibland kan jag bli överrumplad över alla andras. Hon driver sin Instagram @Pepmeup och även en hemsida där hon säljer Diabetes accessoarer!!! Har ni inte tittat där så borde ni verkligen göra. Det finns så mycket fina saker och till alla möjliga olika hjälpmedel, alltså inte bara till pump.

Jag fick denna med ”djur”mönster som hon tyckte passade mig. Och ja, jag kan inget annat än att hålla med. Fasen vad den passar bra. Det gäller att få pumpen så lik en själv, så att den passar in till sin egna personlighet. Det gör det hela mycket lättare.

Jag lovar.

Happy friday!

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram