1 mars 2019 |  Diabetes

Accessoar till pump

När jag var i Berlin och träffade Stephanie så fick jag lite klistermärken som passar till min pump. Hon är en så driven person och jag avundas hennes engagemang. Jag tycker att jag är driven men ibland kan jag bli överrumplad över alla andras. Hon driver sin Instagram @Pepmeup och även en hemsida där hon säljer Diabetes accessoarer!!! Har ni inte tittat där så borde ni verkligen göra. Det finns så mycket fina saker och till alla möjliga olika hjälpmedel, alltså inte bara till pump.

Jag fick denna med ”djur”mönster som hon tyckte passade mig. Och ja, jag kan inget annat än att hålla med. Fasen vad den passar bra. Det gäller att få pumpen så lik en själv, så att den passar in till sin egna personlighet. Det gör det hela mycket lättare.

Jag lovar.

Happy friday!

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

A few hours in Copenhagen and I guess this is the first time (in my 22 years as a t1) I’ve got it all! Sugar, enough insulin, cannulas, and well - myself put together 💙✌🏻 ...

Have had many conversations this week about diabetes and eating disorders. It’s, as you know, very common. It is also frightening how little we know, how can we avoid more people being affected, improvements in healthcare and what or how should we reduce the pressure and stress around food for people with diabetes?

What I do know is that I need to be around people who don’t have diabetes, eat food, enjoy life, - has helped me. Because that’s how life should be, even if I live with an illness that requires round-the-clock care 🫶🏻
...

Följ mig på Instagram